Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Alanis Morissette συστήνει το νέο τραγούδι «Reasons I Drink»

Written by on 4 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Το «Reasons I Drink» είναι προάγγελος του νέου δίσκου που θα κυκλοφορήσει η Alanis Morissette.

Η Alanis Morissette μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Reasons I Drink» από την Panik Records και την RCA Records / Sony Music.

To ολοκαίνουργιο track το έγραψε η Alanis Morissete μαζί με τον Michael Farrell (Morrissey, Macy Gray) και είναι σε παραγωγή του Alex Hope (Troy Sivan, Ben Platt, Tove Lo).

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο πολυαναμενόμενο 9ο δίσκο της καλλιτέχνιδας, το «Such Pretty Forks In The Road» που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου 2020.

Αυτό θα είναι το πρώτο άλμπουμ της Alanis Morissete με καινούργιο υλικό από το 2012 κι έπειτα.

Στις 4 Δεκεμβρίου η καλλιτέχνιδα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά το «Reasons I Drink» στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon. Επίσης θα τιμηθεί με το «Icon Award» στην τελετή «Women In Music 2019» του Billboard στις 12 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Επιπλέον ο βραβευμένος δίσκος «Jagged Little Pill» της Alanis Morissete θα κάνει πρεμιέρα στο Broadway στις 5 Δεκεμβρίου στο Broadhurst Theatre στη Νέα Υόρκη.

Με στίχους από την Alanis και μουσική από την ίδια, αλλά και τον βραβευμένο με Grammy, Glen Ballard, το «Jagged Little Pill» σκηνοθετεί η βραβευμένη με Tony Award, Diane Paulus (Waitress, Pippin) και είναι μία νέα ιστορία από τον βραβευμένο με Oscar συγγραφέα Diablo Cody (Juno, Tully).

Η Alanis Morissette θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2020 την αμερικανική περιοδεία της που θα περιλαμβάνει 31 shows, ενώ η ευρωπαϊκή περιοδεία της αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως.

[ad_2]

Source link