Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες: Το εμβληματικό τέλος της επικής σειράς ταινιών τρόμου από τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Written by on 12 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Αυτός είναι ο τελευταίος σταθμός για την Λόρι Στρόουντ.

Ύστερα από 45 χρόνια, η πιο εμβληματική σειρά ταινιών τρόμου στην ιστορία του κινηματογράφου φτάνει στο επικό, τρομακτικό της φινάλε στο «Η Τελευταία Νύχτα Με Τις Μάσκες», καθώς η Λόρι Στρόουντ αντιμετωπίζει για τελευταία φορά την απόλυτη ενσάρκωση του κακού, τον Μάικλ Μάιερς, σε μια τελική αναμέτρηση που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει ξαναγίνει στη μεγάλη οθόνη. Μια μάχη που μόνο ένας απ’ τους δυο θα επιβιώσει.

Η σπουδαία Τζέιμι Λι Κέρτις επιστρέφει για τελευταία φορά στο ρόλο της Λόρι Στρόουντ, που ήταν το πρώτο κορίτσι στην ιστορία των ταινιών τρόμου (slasher) που επιβίωσε από τον σφαγέα. Ήταν ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα της ηθοποιού το 1978.

Η Κέρτις ενσαρκώνει την Λόρι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες πλέον, σε ένα από τα πιο μακροχρόνια ζευγαρώματα ηθοποιού και χαρακτήρα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Όταν οι ταινίες Halloween αναβίωσαν το 2018, κατέρριψαν τα ρεκόρ εισπράξεων, καθώς η «Νύχτα Με Τις Μάσκες» έγινε το πιο κερδοφόρο κεφάλαιο της σειράς και σημείωσε ρεκόρ για το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια.

Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του περσινού «Η Νύχτα με τις Μάσκες 2», η Λόρι ζει με την εγγονή της Άλισον και ολοκληρώνει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της. Ο Μάικλ Μάιερς δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε.

Η Λόρι, αφού επέτρεψε στο φάντασμα του Μάικλ να καθορίζει τη ζωή της για δεκαετίες, αποφάσισε να απελευθερωθεί επιτέλους από το φόβο και την οργή και να αγκαλιάσει τη ζωή.

Όταν όμως ένας νεαρός άνδρας, ο Κόρεϊ Κάνινχαμ κατηγορείται ότι σκότωσε ένα αγόρι που είχε υπό την επίβλεψή του, ξαφνικά πυροδοτείται ένας καταιγισμός βίας και τρόμου που θα αναγκάσει τη Λόρι να αντιμετωπίσει επιτέλους το κακό που δεν κατάφερε ποτέ να ελέγξει, μια για πάντα.

Στην ταινία «Η Τελευταία Νύχτα Με Τις Μάσκες» συμπρωταγωνιστούν οι Γουίλ Πάτον, Κάιλ Ρίτσαρντς και Τζέιμς Τζουν Κόρτνι.

Η Universal Pictures, η Miramax και η Blumhouse παρουσιάζουν μια παραγωγή από την δημιουργική ομάδα που αναβίωσε την ιστορική σειρά ταινιών με το «Η Νύχτα με τις Μάσκες» και το «Η Νύχτα με τις Μάσκες 2» το 2021, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, από ένα σενάριο του ίδιου μαζί με τον Πολ Μπράντ Λόγκαν, τον Κρις Μπερνιέ και τον Ντέιβιν Μακ Μπράιντ.

Βασισμένο στους χαρακτήρες που εμπνεύστηκε ο Τζον Κάρπεντερ και η Ντέμπρα Χιλ. Η παραγωγή της ταινίας «Η Τελευταία Νύχτα Με Τις Μάσκες» είναι του Μαλεκ Ακάντ, του Τζέισον Μπλουμ και του Μπιλ Μπλοκ.

Ταυτότητα ταινίας 

Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες / Halloween Ends

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν
Σενάριο: Πολ Μπραντ Λόγκαν, Κρις Μπερνίερ, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν
Φωτογραφία: Μάικλ Σίμοντς
Μοντάζ: Τιμ Αλβερσον
Μουσική: Τζον Κάρπεντερ, Κόντι Κάρπεντερ, Ντάνιελ Ντέιβις
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Λι Κέρτις, Αντι Μάτιτσακ, Τζέιμς Τζουντ Κόρτνεϊ

Διάρκεια: 111 λεπτά
Έτος παραγωγής: 2022
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

[ad_2]

Source link