Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Τεγιάνα Τέιλορ θα υποδυθεί την θρυλική Ντιον Γουόργουικ σε βιογραφική ταινία

Written by on 3 Απριλίου 2023

[ad_1]

Η ηθοποιός και μουσικός Τεγιάνα Τέιλορ αποκάλυψε την είδηση κατά τη διάρκεια πρόσφατης συμμετοχής της στο “The Tamron Hall Show” τονίζοντας ότι η Ντιον Γουόργουικ την επέλεξε για να την ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη. «Βρισκόμαστε στη διαδικασία οικοδόμησης του ρόλου αυτή τη στιγμή» εξήγησε η Τεγιάνα Τέιλορ.

«Πάντα ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα μπορούσα να συνδεθώ με οποιοδήποτε πρόσωπο θα υποδυθώ. Πώς ήταν η Άντζελα Μπάσετ και η Τίνα Τέρνερ, πώς ήταν ο Τζέιμι Φοξ και ο Ρέι Τσαρλς, καταλαβαίνετε τι λέω; Θέλω να τη γνωρίσω πραγματικά» υπογράμμισε.

Ανέφερε ακόμη ότι έχει διασφαλιστεί ότι η ιστορία της Αμερικανίδας θρυλικής τραγουδίστριας θα παρουσιαστεί με τον σωστό τρόπο, καθώς διατυπώνεται πολλή κριτική, όταν πρόκειται για την κυκλοφορία βιογραφικών κινηματογραφικών έργων για μουσικούς. «Μιλάμε σχεδόν καθημερινά» είπε η Τέιλορ. «Είχε μια υπέροχη καριέρα, ξέρετε, και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή την κάνουμε να νιώθει όσο πιο ασφαλής γίνεται, ώστε να μπορεί να αφηγηθεί την ιστορία της. Πολλές από αυτές τις ιστορίες παρερμηνεύονται ή δραματοποιούνται εξαιρετικά σε κάποιο βαθμό και δεν είναι αυτό που θέλουμε» διευκρίνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: “A THOUSAND AND ONE Trailer (2023) Teyana Taylor, Drama Movie”, Movie Coverage, YouTube

[ad_2]

Source link