Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η ταινία τρόμου «Χαμογέλα» ξεπερνά σε εισπράξεις τα εκατό εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office

Written by on 14 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε πως το έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα $100 εκ. στο παγκόσμιο box office.

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες κυκλοφορίας, η ταινία «Χαμογέλα», η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην Αμερική από την πρώτη εβδομάδα, έχει μαζέψει συνολικά $55.5 εκ. στην Αμερική και $46.8 εκ. διεθνώς, αποτελώντας την έκτη ταινία της Paramount που κατακτά την πρωτιά στις εισπράξεις για το 2022.

Διεθνώς, η ταινία άνοιξε στο #1 σε 15 χώρες, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση τη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας σε άλλες 24, όπου πέτυχε την απίστευτη αύξηση του 32%. Ανάμεσα στις κορυφαίες χώρες συγκαταλέγονται το Ην. Βασίλειο ($5.9 εκ.), το Μεξικό ($4.6 εκ.), η Γερμανία ($4.0 εκ.), η Γαλλία ($3.6 εκ.), η Αυστραλία ($2.5 εκ.), η Ισπανία ($2.4 εκ.) και Βραζιλία ($1.7 εκ.).

«Από τη στιγμή που είδαμε την ταινία ξέραμε ότι είχε μια τεράστια κινηματογραφική προοπτική, και είμαστε απεριόριστα ενθουσιασμένοι και περήφανοι να βλέπουμε πως το κοινό ανα τον κόσμο συμφωνεί και φέρνει τέτοια νούμερα ρεκόρ», είπε ο Μπράιαν Ρόμπινς, CEO και πρόεδρος της Paramount Pictures.

Η επιτυχία της ταινίας υποστηρίχθηκε από μια πρωτοποριακή προωθητική καμπάνια, συμπεριλαμβανομένων ηθοποιών που «χαμογελούσαν» φρικιαστικά σε πολυπληθή σημεία που γινόταν ζωντανή μετάδοση σε τηλεοπτικά δίκτυα. Αυτές οι «εμφανίσεις» απασχόλησαν τον τύπο, έγιναν viral και προκάλεσαν συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας τις 35 εκ. θεάσεις. Άλλες αξιοσημείωτες προωθητικές καμπάνιες συμπεριλαμβάνουν τη δημιουργία AR lenses σε συνεργασία με το Instagram και το Snapchat, τα οποία επέτρεπαν στους χρήστες να διαδώσουν ανατριχιαστικά χαμόγελα από τον λογαριασμό τους, η δημιουργία Gifs από τη δημοφιλή ιστοσελίδα Giphy και η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στα πλαίσια του Fantastic Fest – το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ είδους στην Αμερική.

[ad_2]

Source link