Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η προσωπική εξομολόγηση του Suga στο τραγούδι «Interlude: Shadow»

Written by on 10 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Τα μέλη των BTS δίνουν στον Suga το χώρο και το χρόνο να μοιραστεί με το ARMY μία προσωπική εξομολόγηση.

Οι BTS παρουσιάζουν το «Interlude: Shadow», το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Map of the Soul: 7».

Το single ερμηνεύει σόλο ο Suga και το music video που το συνοδεύει ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολών στον ασύλληπτο χρόνο των 30 λεπτών από την κυκλοφορία του, ενώ εκτινάχθηκε άμεσα στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων στο YouTube για την Ελλάδα.

Το «Interlude: Shadow» βασίζεται στα προσωπικά βιώματα του Suga.

Το μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος της K-pop αναφέρεται στη φήμη, σε όσα ήθελε να γίνει και στον αδιάκοπο αγώνα που δίνει ώστε να παραμένει ο εαυτός του ενώ συγχρόνως αναζητά την επιτυχία.

«Ο κόσμος λέει, “υπάρχει ομορφιά σε εκείνο το λαμπερό φως / όμως η σκιά μου που μεγαλώνει, με καταπίνει και γίνεται τέρας”», ραπάρει ο Suga.

Το music video «Interlude: Shadow» απεικονίζει μέσω συμβολισμών τόσο την εσωτερική μοναξιά του Suga και τις αντιδράσεις που κοινού, το οποίο ζητάει πάντα όλο και περισσότερα από έναν καλλιτέχνη.

Αλληγορικά αποτυπώνεται ο τρόπος με τον οποίο η φήμη και το κοινό επηρεάζουν την εντύπωση που σχηματίζει το μέλος των BTS για την έκθεση στη δημοσιότητα. Παρόμοια θεματολογία είχε ακολουθήσει και το προσωπικό mixtape «Agust D» που κυκλοφόρησε ο Suga το 2016, δίνοντας έμφαση στις ευάλωτες πτυχές του χαρακτήρα του.

Το νέο άλμπουμ των BTS με τίτλο «Map of the Soul: 7» θα κυκλοφορήσει από την Big Hit Entertainment στις 21 Φεβρουαρίου.

[ad_2]

Source link