Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η πιο hot εκπρόσωπος της Gen Z επιστρέφει με ένα «Ukulele»

Written by on 3 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Το music video για το νέο single της Barbara Argyrou αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Η Barbara Argyrou, η πιο hot εκπρόσωπος της Gen Z, επιστρέφει με νέο αγγλόφωνο single.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο single της «Insane», το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τα media, κατακτώντας μια θέση σε μερικές από τις δημοφιλέστερες playlists παγκοσμίως στο Spotify.

Την αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο επίσημο τραγούδι της σειράς «Άσε Μας Ρε Μαμά» του Alpha, μία ευφάνταστη διασκευή του κλασικού «The Ketchup Song (Aserejé)», στο οποίο συνεργάζεται με τον Archolekas και αποτελεί ένα από τα πιο viral trend στο ελληνικό TikTok αυτήν την εποχή.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, η Barbara Argyrou κάνει το επόμενο βήμα της στη δισκογραφία κυκλοφορώντας ένα νέο αγγλόφωνο single με τίτλο «Ukulele».

Πρόκειται για mid-tempo pop τραγούδι που συνδυάζει στοιχεία από παραδοσιακούς ήχους με ηλεκτρονικά beats, δημιουργώντας ένα άκρως πρωτότυπο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα, με το γιουκαλίλι να πρωταγωνιστεί στην παραγωγή και στην ενορχήστρωση του τραγουδιού.

Τους στίχους του «Ukulele» υπογράφουν η Barbara Argyrou και οι Arcade, ενώ η μουσική ανήκει στους Arcade, Dawty Music & Tiery-F και Barbara Argyrou.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το επίσημο music video του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το «Ukulele» της Barbara Argyrou κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link