Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Πέγκυ Ζήνα κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Ψυχή Της Αγάπης»

Written by on 17 Δεκεμβρίου 2021


Νέο τραγούδι από την Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο τραγούδι «Ψυχή Της Αγάπης».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, έρχεται να βάλει την υπογραφή της με μία ερωτική μπαλάντα που θα αγγίξει τα πιο βαθιά συναισθήματα του κοινού.

Το νέο single της με τίτλο «Ψυχή Της Αγάπης» φέρει την υπογραφή του πολυτάλαντου Δήμου Αναστασιάδη στη μουσική και της καταξιωμένης Νίκης Παπαθεοχάρη στους στίχους.

Αυτή είναι δεν είναι δισκογραφική συνύπαρξη της Πέγκυ Ζήνα και του Δήμου Αναστασιάδη.

Ο τραγουδιστής και δημιουργός έχει υπογράψει τη μουσική στο τραγούδι «Μείνε Εδώ Μαζί Μου» από το άλμπουμ «Σου Χρωστάω Ακόμα Ένα Κλάμα» της Πέγκυ Ζήνα που κυκλοφόρησε το 2012, ενώ την ίδια χρονιά ένωσαν τις φωνές τους σε ένα τραγούδι με τίτλο «Διαίσθηση» με αφορμή τις κοινές εμφανίσεις τους.

Η Πέγκυ Ζήνα παρουσίασε το νέο τραγούδι της «Ψυχή Της Αγάπης» στην πρόσφατη εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» που προβλήθηκε στις 20 Νοεμβρίου και απέσπασε θετικά σχόλια.

Το «Ψυχή Της Αγάπης» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

«Ψυχή της αγάπης, αλήτισσα, πες μου, οι φλέβες πού είναι του κόσμου… Ψυχή της αγάπης, αν κάπου υπάρχεις, τη ζωή που στερήθηκα δώσ’ μου…», τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα σε μία μελαγχολική βόλτα στο γιορτινό κέντρο της Αθήνας.

Το single «Ψυχή Της Αγάπης» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.



Source link