Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Μαρίζα Ρίζου ερμηνεύει ένα τραγούδι για τις άδειες αγκαλιές των Χριστουγέννων

Written by on 4 Δεκεμβρίου 2021


Ένα τραγούδι για όλους εκείνους που περιμένουν να συμβούν αυτά που δε θα συμβούν.

Η Μαρίζα Ρίζου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Είναι Που Δεν Μπορώ».

Το «Είναι Που Δεν Μπορώ», σε μουσική και στίχους της ίδιας της Μαρίζας Ρίζου, είναι ένα τραγούδι για τις άδειες αγκαλιές των Χριστουγέννων, για τα τηλέφωνα που δεν χτύπησαν, για τις εκπλήξεις, τις υπερβάσεις και τις ανατροπές που δεν έγιναν, για τα όνειρα που πέσανε στους τοίχους με φόρα.

Για τα ταξίδια που δεν θα οργανωθούν, τα εισιτήρια που δεν θα κλειστούν, για τα «δεν δέχομαι να ζω μακριά σου και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε» που δεν ειπώθηκαν, για την καρδιά που κοντεύει να σπάσει από τον πόνο της απώλειας.

Για όλους εκείνους που περιμένουν να συμβούν αυτά που δε θα συμβούν. Για εκείνους είναι αυτό το τραγούδι. Με μια ευχή. Το 2022 να φέρει ομορφιά.

Σε όλους, αλλά κυρίως σε αυτούς που τόλμησαν το βαθύ και δύσκολο ταξίδι γνωριμίας και τελικά καλοπέρασης με τον εαυτό.

«Το νέο έτος να φέρει (και θα φέρει) πίστη στο καλό, στο μαζί, στη βαθιά αγάπη που δεν έχει χώρο ούτε για μια απουσία, στην ηρεμία και στη σωτηρία της ψυχής (που είναι πολύ μεγάλο πράγμα)», σχολιάζει η Μαρίζα Ρίζου.

Πριν την κυκλοφορία του νέου single της, η Μαρίζα Ρίζου συνάντησε τον Γιώργο Νταλάρα σε μία νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Μία Στιγμή Για Πάντα», που είχε ακουστεί για πρώτη φορά το 2011 στην ταινία «Το Τανγκό των Χριστουγέννων».

Το «Είναι Που Δεν Μπορώ» κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.



Source link