Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Μαρία Παπαλεοντίου κάνε μία πολύ προσωπική κατάθεση

Written by on 5 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Η Μαρία Παπαλεοντίου θέλει να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει για τα φαινόμενα της γυναικείας κακοποίησης και της έμφυλης βίας που φαίνεται να λαμβάνουν ανησυχητικές διαστάσεις.

Η Μαρία Παπαλεοντίου, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις σημαντικές συνεργασίες, επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το καινούργιο τραγούδι της με τίτλο «Κορνίζα».

Αυτή είναι η επόμενη κυκλοφορία της μετά τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Σκέρτσο» με τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη, το οποίο κατέκτησε σημαντικό χώρο στο airplay στα ελληνικά ραδιόφωνα και απέκτησε πολλές χιλιάδες προβολές στο YouTube.

Η Μαρία Παπαλεοντίου κάνει με την «Κορνίζα» μία πολύ προσωπική κατάθεση και επιλέγει να σταθεί δίπλα σε όλα τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας περνώντας τα δικά της μηνύματα.

Όπως η ίδια αναφέρει: «Είναι πρωταρχικό μας δικαίωμα να νιώθουμε ασφαλείς και να απολαμβάνουμε σχέσεις ισοτιμίας κι αλληλοσεβασμού».

Η «Κορνίζα» έρχεται για να προβληματίσει, να ευαισθητοποιήσει αλλά και να δώσει κουράγιο και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που είναι ή έχουν υπάρξει θύματα μέσα σε μια σχέση.

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η Νάντια Δουλαβέρα ενώ η μουσική ανήκει στον Κώστα Λόζου.

Η «Κορνίζα» της Μαρίας Παπαλεοντίου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link