Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Κρυσταλλία σαγηνεύει με το φλογερό Single «Flama»

Written by on 25 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Η Κρυσταλλία μας καλεί να γίνουμε συνταξιδευτές της σε μια μεθυστική διαδρομή.

Η Κρυσταλλία, μία πολυδιάστατη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, εξάπτει τα πιο φλογερά συναισθήματα με το νέο τραγούδι της «Flama».

Μερικούς μήνες μετά το ακαταμάχητο «Me Gusta», το οποίο ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα σόλο τραγούδια της στο YouTube, η Κρυσταλλία επιστρέφει με άλλο ένα ισπανόφωνο κομμάτι.

Το «Flama» είναι ένα τραγούδι γεμάτο ερωτισμό και πάθος, όπως η ίδια η Κρυσταλλία. Ένα τραγούδι αντιπροσωπευτικό του εύρους του ρεπερτορίου που εκπροσωπεί και της διάθεσής της να πειραματίζεται ανάμεσα σε διαφορετικούς ρυθμούς και ήχους.

Σε μία από τις πιο γλυκές και τρυφερές περιόδους της προσωπικής ζωής της, η Κρυσταλλία τραγουδά στο ισπανικά και με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής της απευθύνει γοητευτικό κάλεσμα να να αφεθούμε στη μουσική της και να γίνουμε συνταξιδευτές της σε μια μεθυστική διαδρομή.

Η μουσική του «Flama» ανήκει στο μυστηριώδες δίδυμο των παραγωγών BoombaMontana, οι οποίοι έβαλαν τη σφραγίδα τους και στο «Me Gusta», ενώ τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η Κρυσταλλία μαζί με την Bonnie Tale.

Το εξίσου φλογερό music video του «Flama» γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές του Δημήτρη Πλατανιά. Η Κρυσταλλία, πιο σαγηνευτική από ποτέ, μαγνητίζει τα βλέμματα με την αιθέρια παρουσία της και εκπέμπει απέραντο ερωτισμό.

Ξεδιπλώνοντας άλλη μία δημιουργική πλευρά της, η Κρυσταλλία έχει επιμεληθεί μαζί με τον Δημήτρη Πλατανιά και την καλλιτεχνική διεύθυνση του music video για το «Flama».

Τα «Flama» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

[ad_2]

Source link