Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η εντυπωσιακή Sophia νιώθει «Ecstasy» στο νέο video clip της

Written by on 25 Οκτωβρίου 2021


Μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες της, η εκρηκτική Sophia κάνει το πρώτο της προσωπικό βήμα.

Η hot & chic Sophia παρουσιάζει το πρώτο solo single της.

Η ανερχόμενη pop τραγουδίστρια συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο πλατινένιο mega hit «Eros» του DJ Stephan, στο οποίο εμφανίστηκε επίσης ο Ypo.

Το «Eros» διαθέτει πάνω από 16 εκατομμύρια views στο YouTube και πάνω από 4 εκατομμύρια streams στο Spotify, αριθμοί που έβαλαν τις βάσεις για τα πρώτα δυναμικά βήματα της Sophia.

Μετά τις συνεργασίες της με τους Ypo, Bossikan, DJ Stephan, OGE, Slogan & Lil Koni, η Sophia κυκλοφορεί ένα νέο ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Ecstasy».

Η μουσική και οι στίχοι του «Ecstasy» ανήκουν στον G-KAL, ο οποίος ανέλαβε επίσης την παραγωγή, τη μίξη και το mastering.

Το single αποκτά εικόνα ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα νοσταλγικό video clip ασπρόμαυρης αισθητικής, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του στις τάσεις του ελληνικού YouTube.

«Νιώθω τόση έκσταση, φοβόμουν την αγάπη, μα πάνω στο φεγγάρι, μαζί στη διαδρομή να λες ό, τι έχεις νιώσει όταν φεύγουμε απ’ τη Γη», τραγουδά η Sophia σε ένα catchy ρεφρέν.

Το «Ecstasy» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.



Source link