Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Αργεντινή TINI συναντά τους Mau y Ricky στο single «Recuerdo»

Written by on 16 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Το καινούργιο τραγούδι της TINI κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η τραγουδίστρια TINI συνεργάζεται με το συγκρότημα των Mau y Ricky στο νέο single «Recuerdo».

Η Martina Stoessel, γνωστή και ως Tini, είναι η ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Βιολέτα στην αργεντίνικη σειρά «Violetta» του Disney Channel.

Για το συγκεκριμένο ρόλο κέρδισε το 2012 το βραβείο «Γυναίκα Νεοεμφανιζόμενη» στα Kids’ Choice Awards Argentina, ενώ στα Nickelodeon Kids’ Choice Awards ήταν υποψήφια στην κατηγορία «Αγαπημένος Λατίνος Καλλιτέχνης».

Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και είναι κόρη του παραγωγού και σκηνοθέτη Alejandro Stoessel. Από νεαρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα χορού, πιάνο, μουσικής κωμωδίας, θεάτρου και χορού

Η TINI αναφέρει χαρακτηριστικά για το «Recuerdo»: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το τραγούδι και το συναίσθημα που εκφράζεται. Νομίζω πως οι Λατίνοι stars Mau & Ricky ήταν ιδανικοί και οι πρώτοι άλλωστε που μου ήρθαν στο μυαλό για να μπουν στο κομμάτι και να το απογειώσουν».

Από όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της το 2016, η TINI έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο διαθέτοντας πάνω από 2 δισεκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η TINI είναι η δεύτερη καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στην Αργεντινή.

Το νέο single «Recuerdo» είναι αναμφίβολα επιτυχία και ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

[ad_2]

Source link