Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[ad_1]

Μια ιδιαίτερη φάρσα επεφύλαξε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στον παρουσιαστή Κώστα Τσουρό.

Μια δημοσιογράφος «εισέβαλλε» στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι άρχισε τις ερωτήσεις στον Κώστα.

Συγκεκριμένα, ρώτησαν πως πήγαν οι συναντήσεις του με τη Φαίη Σκορδά και τη Ναταλία Γερμανού, εννοώντας σαφώς πως ο παρουσιαστής φεύγει από το Megaλο κανάλι.

Ο Κώστας στην αρχή φάνηκε να καταλαβαίνει πως πρόκειται για φάρσα. Όμως, η «δημοσιογράφος» έδειχνε πολύ σίγουρη για τις πληροφορίες της.

«Συνεργός» στη φάρσα και η Ελεονώρα Μελέτη, που άρχισε να ρωτά με τη σειρά της τον Κώστα τι συμβαίνει.

Λίγο πριν το πράγμα πάρει διαστάσεις, εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα και η φάρσα πήρε τέλος.

«Δεν το αφήνω το κορίτσι μου» είπε ο Κώστας αγκαλιάζοντας την Ελεονώρα.

(Εξαιρετική η Ελεονώρα πάντως…)

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η επική φάρσα του «Πάμε Δανάη!» στον Κώστα Τσουρό!”,”description”:”Η ομάδα του «Πάμε Δανάη!» είναι γνωστή για τη… σκανδαλιάρικη διάθεσή της και για την αγάπη της στις φάρσες. Αυτή τη φορά το «θύμα» ήταν ο Κώστας Τσουρός και στην εκπομπή της «Ελένης» το απόλαυσαν ιδιαίτερα.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8wNi8xMC8xMS80OF8zMV82MmEzMmY4ZmQ0YmUzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M20S”,”uploadDate”:”2022-06-10T11:50:43.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckmfgyl1n83l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Η «απόλυτη φάρσα» στον Κώστα Τσουρό (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link