Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Αντωνία Καούρη φέρνει στο σήμερα την αγαπημένη επιτυχία «Έτσι Είναι Οι Σχέσεις»

Written by on 15 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Μια πολύ δυνατή διασκευή από την Αντωνία Καούρη.

Η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Αντωνία Καούρη παρουσιάζει το πρώτο single της.

Η Αντωνία Καούρη μας ταξιδεύει με τη μελωδική φωνή της σε μια μοναδική επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας «Έτσι Είναι Οι Σχέσεις» των ‘00s που ερμήνευσε πρώτη η Ηρώ.

Το «Έτσι Είναι Οι Σχέσεις» οπτικοποιήθηκε από τον Κώστα Καρύδα και το αποτέλεσμα είναι ένα μουσικό βίντεο μοναδικής αισθητικής που απεικονίζει μια από τις οπτικές του «πώς είναι οι σχέσεις» με πρωταγωνίστρια την Αντωνία.

Την Αντωνία Καούρη την γνωρίσαμε ως μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος των INCO και ως σόλο τραγουδίστρια συστήθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά με τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece».

Η Αντωνία μάγεψε τους τέσσερις coaches με την εκρηκτική ερμηνεία του «Purple Rain» και χαρακτηρίστηκε ως φαβορί για να κερδίσει το διαγωνισμό το 2020. Ωστόσο λόγω της νόσησης της από τον κορονοϊό αναγκάστηκε να διακόψει τη συμμετοχή της στο δημοφιλές μουσικό show.

Η Αντωνία Καούρη έχοντας ήδη ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο στυλ, την ιδιαίτερη φωνή και την παρουσία της έρχεται να μας εκπλήξει με το πρώτο προσωπικό τραγούδι της.

Το «Έτσι Είναι Οι Σχέσεις» με την ερμηνεία της Αντωνίας Καούρη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link