Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Αναστασία Έδεν παρουσιάζει το νέο τραγούδι της

Written by on 18 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Η Αναστασία Έδεν ερμηνεύει ένα τραγούδι που ξεχωρίζει για τη μελωδικότητα, το δυναμισμό και την ευαισθησία του.

Η Αναστασία Έδεν παρουσιάζει το νέο single της με τον τίτλο «Δε Φτάνει Μόνο Ν’ Αγαπάς».

Ανάμεσα στις δραστηριότητες της Αναστασίας Έδεν, περιλαμβάνονται συμμετοχές σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε μουσικές – θεατρικές παραγωγές, σε συνεργασία με σκηνοθέτες όπως οι Μιχαήλ Μαρμαρινός, Κάρμεν Ρουγγέρη, Νίκος Κούνδουρος, αλλά και σε παραστάσεις του Σταμάτη Κραουνάκη και του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον συνθέτη Άρη Βλάχο, έχοντας ηχογραφήσει μαζί του τα άλμπουμ «Αυτά Τα Χείλη» (2017) και «Κάψτε το Σπίτι» (2018), σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.

Με γνώμονα τον έρωτα και την αισθητική, ο Άρης Βλάχος και ο Νίκος Μωραΐτης συνθέτουν αυτή τη φορά ένα τραγούδι αγάπης συμπορευόμενο των ημερών με μακρά πνοή.

Η Αναστασία Έδεν μας ταξιδεύει με μια σπάνια ερμηνεία στο νέο τραγούδι της, με τίτλο «Δε Φτάνει Μόνο Ν’ Αγαπάς», που ξεχωρίζει για τη μελωδικότητα, το δυναμισμό και την ευαισθησία του.

«Γιατί δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς, πρέπει να ξέρεις και να πας, μαζί στις λάσπες και στα σύννεφα… Γιατί δε φτάνει μόνο να το πεις, πρέπει να σπάσεις, να κοπείς, μαζί αιώνια και εφήμερα…», τραγουδά η Αναστασία Έδεν.

Το single «Δε Φτάνει Μόνο Ν’ Αγαπάς» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

[ad_2]

Source link