Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Έλενα Δομάζου κάνει τη μεγαλύτερη «Αλλαγή» με τον Φοίβο – Hit Channel

Written by on 22 Μαΐου 2022


Ο Φοίβος υπογράφει το νέο τραγούδι της Έλενας Δομάζου.

Η Έλενα Δομάζου είναι εδώ και είναι έτοιμη για τη μεγαλύτερη «Αλλαγή» στη μουσική καριέρα της.

Η σαγηνευτική νέα ερμηνεύτρια ξεχώρισε με την παρουσία και τις ερμηνείες της μέσα από το talent show «House Of Fame» του ΣΚΑΪ, όπου συνάντησε για πρώτη φορά τον Φοίβο.

Ο συνθέτης και παραγωγός των μεγαλύτερων ελληνικών επιτυχιών Φοίβος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στο απόλυτο smash hit του φετινού καλοκαιριού, το νέο τραγούδι της Έλενας Δομάζου που θα σας ξεσηκώσει και θα ακουστεί δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα και τα clubs της Ελλάδας και της Κύπρου.

RnB και dance στοιχεία, καθώς και έντονο ανατολίτικο ύφος συνθέτουν τον ξεχωριστό ήχο του Φοίβου, που για ακόμη μία φορά θα ταράξει τα μουσικά δρώμενα.

Το νέο τραγούδι της Έλενας Δομάζου μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα ολοκαίνουργιο music video σε σκηνοθεσία Σπύρου Φυλακτού στο οποίο κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και οι μοντέρνες εικόνες.

«Μπήκα και σε reality μπας και γινόταν κάτι / Μα οι κριτές μου είπαν πως δεν έχω “αυτό το κάτι” / Και τότε τους απάντησα στα γαλλικά / αφού μια φίλη μου έμαθε την φράση “Je m’ en fous”», λένε οι σαρκαστικοί στίχοι που έγραψε ο Φοίβος, ο οποίος ήταν ένας από τους κριτές στο talent show στο οποίο συμμετείχε ο Φοίβος.

Το νέο single της Έλενας Δομάζου με τίτλο «Αλλαγή» κυκλοφορεί από τη Spicy.



Source link