Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Εριστική η Ισμήνη Καλέση: «Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες» (video)

Written by on 3 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Η ηθοποιός, Ισμήνη Καλέση μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις Ελληνίδες παρουσιάστριες με έναν όχι και τόσο ευγενικό τρόπο.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως βλέπει την νέα γενιά παρουσιαστών σήμερα η Ισμήνη Καλέση σχεδόν δεν την άφησε να ολοκληρώσει την πρότασή της και είπε: « Άσχημες, άσχημες, ίδιες και ηλίθιες. Να, μπορούσα να είμαι πιο ειλικρινής;».

Ενώ δεν σταμάτησε εκεί και στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Η πρωινή ζώνη της τηλεόρασης έχει ένα επίπεδο αισθητικής που απαρτίζεται από τρελές κατσίκες ντυμένες δεν ξέρω εγώ πως και θίγω τις κατσίκες τώρα, και άσπρα δόντια τα οποία θυμίζουν πραγματικά φοράδες».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ισμήνη Καλέση: Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες!”,”description”:”Η ηθοποιός, Ισμήνη Καλέση μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις Ελληνίδες παρουσιάστριες με έναν όχι και τόσο ευγενικό τρόπο.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8wNi8wMy8wNi8zN180Nl82Mjk5YWMzYTVjZWVlLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M5S”,”uploadDate”:”2022-06-03T06:39:14.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckgad54qzhrl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Εριστική η Ισμήνη Καλέση: «Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link