Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Επιστρέφει με το single «Bad For Me» και ανακοινώνει νέο άλμπουμ – Hit Channel

Written by on 29 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Η Meghan Trainor επιστρέφει στις ρίζες της στο νέο άλμπουμ της.

Η Meghan Trainor ανακοίνωσε ότι το τέταρτο άλμπουμ της, με τίτλο «Takin’ It Back», θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2022 από την RCA Records.

Αυτή τη φορά, η Meghan Trainor πήρε συνειδητά την απόφαση να επιστρέψει στον χαρακτηριστικό ήχο που παρουσίασε στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το «Title» του 2015, και να τον εξελίξει.

Η Meghan Trainor δήλωσε σχετικά με το άλμπουμ «Takin’ It Back»: «Προσπάθησα να δημιουργήσω την doo-wop αίσθηση που είχα στην αρχή της καριέρας μου, αλλά στην εκδοχή του 2022. Αυτό βγαίνει από τη νέα Meghan που είναι σύζυγος και μητέρα με ένα μωρό. Αυτό είναι από εμένα αυτή τη στιγμή. Αποφάσισα να δώσω στον κόσμο αυτό που θέλει, αλλά με την προσθήκη της δικής μου πινελιάς. Ήθελα να κάνω το “Title 2.0”».

Για να φέρει τον δίσκο στη ζωή, η Meghan Trainor εργάστηκε στενά μαζί με μια «βασική ομάδα» αποτελούμενη από τους Gian Stone, Federico Vindver, Sean Douglas και τον μικρό αδελφό της, Justin Trainor, στο δικό της home studio.

Σε μουσικό επίπεδο, συνδυάζει doo-wop και κλασικές αρμονίες δημιουργώντας το ένα anthem μετά το άλλο και μας ξεναγεί στη διαδρομή της προς το γάμο, τη μητρότητα και την απόκτηση ενός νέου επιπέδου αυτοπεποίθησης.

Αυτό ενσαρκώνεται στο τολμηρό και φωτεινό νέο single «Bad For Me», με τη συμμετοχή του Teddy Swims. Στο τραγούδι, η Meghan Trainor βρίσκει τις doo-wop ρίζες της με μία ανανεωμένη φλόγα.

Στο ρεφρέν προτρέπει: «Σε παρακαλώ μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Οι καλύτερες προθέσεις σου καταλήγουν να με πληγώνουν». Εν τω μεταξύ, ο Teddy Swimsκάνει τη δική του εντυπωσιακή εμφάνιση και μαζί απογειώνουν τους στίχους με την αδιαμφισβήτητη ενέργειά τους.

Σε σκηνοθεσία του Thom Kerr (Iggy Azalea, Kim Petras), το music video για το «Bad For Me» ακολουθεί τη Meghan Trainor και τον Teddy Swims σε έναν συμβολικό και σουρεαλιστικό κόσμο γεμάτο λουλούδια.

Καθώς το βίντεο εναλλάσσεται μεταξύ διαφορετικών τοπίων, παρουσιάζει τη διαδρομή που οδήγησε τη Meghan Trainor στη δημιουργία και στην ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού. Είναι ένα ταξίδι στο οποίο βρήκε το φως και έκανε ένα νέο ξεκίνημα με το να απομακρυνθεί από τις τοξικές σχέσεις.

Η Meghan Trainor σχολίασε σχετικά με το «Bad For Me»: «Ο πατέρας μου στην πραγματικότητα μου έστειλε το βίντεο του Teddy για το “Broke” και από τότε έχω πάθει εμμονή μαζί του. Είναι όνειρο να ηχογραφείς μαζί με κάποιον που έχει τόσο καλή φωνή και είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος»

«Αυτό το τραγούδι είναι μια αληθινή ιστορία για μένα. Περιγράφει πώς υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και αποχώρησα από μια σχέση που με πλήγωνε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι δύσκολο να το κάνεις, αλλά το χρειαζόμουν για να νιώσω καλύτερα», πρόσθεσε.

Ετοιμαστείτε για περισσότερα πολύ σύντομα, καθώς η Meghan Trainor επιστρέφει το 2022.



[ad_2]

Source link