Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ελένη Φουρέιρα και Evangelía βάζουν «Fotiá» με ένα εκρηκτικό ντουέτο

Written by on 3 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Η Ελένη Φουρέιρα και η Evangelía παρουσίασαν για πρώτη φορά τη συνεργασία τους στην έναρξη του MadWalk 2021.

Η Ελένη Φουρέιρα και η Evangelía βάζουν «Fotiá» με ένα εκρηκτικό ντουέτο.

Πρόκειται για μία νέα έκδοση του δεύτερου προσωπικού single της Ελληνοαμερικανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Evangelía που κυκλοφόρησε αρχικά το φθινόπωρο του 2020.

Έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα, στο νησί της Κρήτης, όπου ζούσε η γιαγιά της αλλά και στο Νιού Τζέρσεϊ στην Αμερική, όπου ζούσαν οι γονείς της, η καρδιά της Evangelía είναι χωρισμένη μεταξύ δύο χωρών και δύο κουλτουρών. Μία ανισότητα που προσφέρει μία ελκυστική μίξη στη μουσική της.

Στο «Fotiá» φέρνει κοντά παραδοσιακούς ελληνικούς ήχους με σύγχρονες pop μελωδίες, ενώ ταυτοχρόνως τραγουδά αισθησιακά για την παράδοση στον πειρασμό και την απώλεια του ελέγχου.

Το αποτέλεσμα είναι μία ιδιαίτερη και εθιστική ακουστική μίξη που σε ελκύει συναισθηματικά, ενώ ταυτοχρόνως σε κάνει να θέλεις να χορέψεις.

Η Ελένη Φουρέιρα, η εκρηκτική performer με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη, προσθέτει το δικό της μοναδικό και άκρως φλογερό ταμπεραμέντο στο «Fotiá», ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία του.

Το ντουέτο της Evangelía και της Ελένης Φουρέιρα παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure και αποτέλεσε το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης, με τις δύο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες να παρουσιάζουν το «Fotiá» σε ένα εκρηκτικό opening act που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Evangelía έχει γράψει την πρωτότυπη εκδοχή του «Fotiá» μαζί με τον αποκλειστικό της παραγωγό Jay Stolar (Selena Gomez, Demi Lovato) και τον Ελληνογερμανό παραγωγό Alexis Troy.

Η νέα έκδοση του «Fotiá» με τις ερμηνείες της Evangelía και της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Sony Music, ενώ σε Ελλάδα και Κύπρο είναι διαθέσιμη από την Panik Records.

[ad_2]

Source link