Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ελένη Φιλίνη: «Δεν σταματάω ποτέ» (video)

Written by on 7 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για την ζωή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε στους γονείς της. Για την έλλειψη του πατέρα της που δούλευε στον Παναμά και δεν τον έβλεπε καθώς και για την μητέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός απήγγειλε ένα από τα ποιήματα που έγραψε για την μητέρα της.

«Έχω ζήσει πολύ ωραίες σχέσεις» απάντησε όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της.

Από το ρεπορτάζ μάθαμε για δυο ταινίες που έκανε η Ελένη Φιλίνη στο εξωτερικό και βραβεύθηκαν μάλιστα. Όπως και τα σήριαλ που γύρισε στην Τουρκία.

«Εδώ δεν παίχτηκαν ποτέ, είμαι εκτός συστήματος» είπε η ηθοποιός.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ελένη Φιλίνη: Τα παιδικά της χρόνια, οι ταινίες στην Αμερική που δεν προβλήθηκαν στην Ελλάδα και το #metoo”,”description”:”«Η απουσία του πατέρα μου ήταν τεράστια και δεν αναπληρώθηκε ποτέ με τίποτα», δήλωσε η Ελένη Φιλίνη και συνέχισε λέγοντας πως έχει γράψει πολλά ποιήματα για την μητέρα της. Ακόμα, αποκάλυψε πως έχει κάνει ταινίες στην Αμερική οι οποίες δεν προβλήθηκαν ποτέ στην Ελλάδα. Τέλος, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8wNy8wNy8wOC80MV81MV82MmM2OWM0ZmFlYzhlLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M55S”,”uploadDate”:”2022-07-07T08:45:30.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cl9adlhs3lnd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Ελένη Φιλίνη: «Δεν σταματάω ποτέ» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link