Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ελένη Καρακάση: «Στο τέλος των Άγριων Μελισσών κλαίγαμε για τρεις ώρες» (video)

Written by on 12 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Καρακάση μίλησε στην κάμερα του «Love it» για το τέλος των «Άγριων Μελισσών», για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, είχαν μαζευτεί να δούνε όλοι το τελευταίο επεισόδιο και όταν το είδαν έκλαιγαν για τρεις ώρες.

Επίσης αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν την είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο. Η ηθοποιός, μας είπε ότι επειδή είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο το οποίο δεν έπαιρνε αναβολή.

Ευτυχώς όμως, τα αποτελέσματα είναι όλα καλά!

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ελένη Καρακάση: «Στο τέλος των \”Άγριων Μελισσών\” κλαίγαμε για τρεις ώρες»”,”description”:”Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Καρακάση μίλησε στην κάμερα του «Love it» για το τέλος των «Άγριων Μελισσών», για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της. “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNy8xMi8wOS8zMl8yNV82MmNkM2ZhOTY4Yzk5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M28S”,”uploadDate”:”2022-07-12T09:34:09.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cldkh5en44gh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Ελένη Καρακάση: «Στο τέλος των Άγριων Μελισσών κλαίγαμε για τρεις ώρες» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link