Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Είναι τρελό να βλέπεις πόσο σκληρά δουλεύει»

Written by on 9 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Οι HAIM έχουν μία μακροχρόνια φιλία με την Taylor Swift.

Οι αδελφές HAIM μιλούν για τη φιλία τους με την Taylor Swift, ενόψει της συμμετοχής τους στην περιοδεία της «The Eras Tour».

Σε μία νέα συνέντευξη στη βρετανική έκδοση του περιοδικού ELLE, το γυναικείο συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από τις Danielle, Este και Alana Haim, αναφέρθηκε στην εργασιακή ηθική της Taylor Swift και σε όσα συμβαίνουν στις συναντήσεις τους.

«Είναι τρελό να βλέπεις πόσο σκληρά δουλεύει», είπε η Danielle στο περιοδικό για την Taylor Swift, η οποία βρίσκεται στη μέση της θριαμβευτικής περιοδείας της «The Eras Tour» και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το «Speak Now (Taylor’s Version)» τον επόμενο μήνα.

Διαφήμιση

«Δεν παραπονιέται ποτέ. Είναι η πιο απίστευτη performer και δίνει μεγάλη έμπνευση ως φίλη», πρόσθεσε η Danielle.

Οι HAIM είχαν συνοδεύσει ξανά την Taylor Swift στην παγκόσμια περιοδεία της «1989 World Tour» το 2015.

Επίσης, έχουν συνεργαστεί στο «No Body, No Crime» στο άλμπουμ «Evermore» της Taylor Swift στα τέλη του 2020, καθώς και σε ένα remix του single «Gasoline» των HAIM που κυκλοφόρησε δύο μήνες αργότερα – το 2021.

«Αγαπάει αυτό που κάνει. Κάνουμε μία συναυλία και εκείνη απλώς θέλει να κάνουμε παρέα μετά», σχολίασε η Este Haim για την Taylor Swift.

Η Emma Stone και η Taylor Swift στα Teen Choice Awards το 2011.

Σύμφωνα με τις HAIM, οι νύχτες που περνούν με την Taylor Swift κατά τη διάρκεια της πολυετούς φιλίας τους είναι «οι πιο διασκεδαστικές».

«Φτιάχνουμε δείπνο, χορεύουμε και παίζουμε μπιλιάρδο», περιέγραψε η Este.

«Όταν γνωριστήκαμε, ήταν “game over” – απλά συνδεθήκαμε σε τόσα πολλά επίπεδα», πρόσθεσε η Alana και συνέχισε: «Έχουμε τα ίδια μουσικά γούστα. Απλά ταιριάζουμε. Όπως συμβαίνει με τις φιλίες».

Τον Νοέμβριο, οι HAIM αποκάλυψαν στο Ρeople τι περίμεναν περισσότερο από τις επερχόμενες εμφανίσεις τους στο πλευρό της Taylor Swift στην Ουάσινγκτον και στην Καλιφόρνια αργότερα αυτό το καλοκαίρι στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour».

«Χορευτικά πάρτι στα παρασκήνια. Χορευτικά πάρτι στα παρασκήνια πριν και μετά τη συναυλία με την Taylor», είπε η Este στο κόκκινο χαλί των Glamour Women of the Year Awards στη Νέα Υόρκη.

«Όλα είναι τέλεια», πρόσθεσε η Alana και η Danielle αναφώνησε: «Γι’ αυτό το κάνουμε ξανά!».

[ad_2]

Source link