Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

«Δύσκολα Τα Πράγματα»: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ONE φεύγουν για άλλες εποχές με ένα συναρπαστικό τραγούδι

Written by on 5 Οκτωβρίου 2020


Ένα τραγούδι και ένα video clip που μοιάζουν σαν μια τρύπα στο χρόνο κυκλοφορεί ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, έχοντας πάντα δίπλα του τους ONE.

Διανύουμε μια περίοδο που είναι «Δύσκολα Τα Πράγματα», γι’ αυτό ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου φεύγει «για άλλες εποχές» με αφετηρία ένα συναρπαστικό τραγούδι που θα αφήσει το έντονο σημάδι του.

Μετά τη μεγάλη επανασύνδεση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με το συγκρότημά του, τους ONE, στη χορευτική επιτυχία «Billy Bam Bam» που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές και έχει εμφανιστεί στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, τη σκυτάλη παίρνει ένα τραγούδι με ιδιαίτερο ηχόχρωμα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και εμπνέεται από την αγαπημένη εποχή των ’80s και τους χαρακτηριστικούς ήχους εκείνης της περιόδου που έχουν αναβιώσει και κυριαρχούν αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη.

Το αποτέλεσμα είναι ένα δυναμικό adult pop τραγούδι με τον τίτλο «Δύσκολα Τα Πράγματα», σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο καλύτερος pop τραγουδιστής της γενιάς του δεν θα μπορούσε να μην καλέσει για ακόμα μία φορά τους αγαπημένους ONE, το πιο επιτυχημένο boy band της ελληνικής pop σκηνής, μαζί με τους οποίους χάρισε στο κοινό αξέχαστα τραγούδια, επιτυχίες που παραμένουν αγαπημένες μέχρι σήμερα.

Οι Φίλιππος – Κωνσταντίνος Φιλίππου, Πάνος Τσερπές, Αργύρης Ναστόπουλος και Δημήτρης Κουτσαβλάκης προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και ξυπνούν τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Η παραγωγή ανήκει στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και η ευφάνταστη ενορχήστρωση έγινε από το Νίκο Ορφανό.

Το single «Δύσκολα Τα Πράγματα» συνοδεύεται από ένα υπέροχο video clip που μεταφέρει τους θεατές κατευθείαν στη χαρακτηριστική ατμόσφαιρα της εποχής των ’80s, με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Μια μίνι ταινία καταδίωξης με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ΟΝΕ να υποδύονται ρόλους από περιπέτεια, ενώ μπιλιαρδάδικα, diners και vintage αυτοκίνητα συμπληρώνουν την αισθητική ενός μουσικού βίντεο που μοιάζει σαν μια τρύπα στο χρόνο και δένει απόλυτα με τους ήχους του single «Δύσκολα Τα Πράγματα».

Ένα τίτλος επίκαιρος των ημερών μας και ένα τραγούδι και που αναμφίβολα θα γίνει σλόγκαν.

Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με τη συμμετοχή των ONE κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.



Source link