Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Γιώργος & Νίκος Στρατάκης γίνονται «Φίλος Και Εχθρός» – Hit Channel

Written by on 20 Ιουνίου 2022


Το τραγούδι θα ακουστεί στο επεισόδιο της Δευτέρας 20 Ιουνίου.

Με το τραγούδι «Φίλος Και Εχθρός», το οποίο ερμηνεύουν ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, συνεχίζεται το επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Τα αδέρφια Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους ταυτότητα στο ελληνικό μουσικό γίγνεσθαι, ερμηνεύουν με τον χαρακτηριστικό τους τρόπο ένα μοναδικό τραγούδι, με έντονο κρητικό ηχόχρωμα και συναισθηματικούς στίχους, για την προαιώνια σχέση πατέρα – γιου.

Το «Φίλος Και Εχθρός», που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, ντύνει μία από τις συγκλονιστικές στιγμές στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha.

Συγκεκριμένα, συνοδεύει μουσικά τη σχέση του Βλάση Καραπάνου και του Γεράσιμου Χριστογιάννη και την απόφαση του πρώτου να μπει μπροστά στη σφαίρα που ο ίδιος ζήτησε να ρίξουν στο παιδί του όταν ακόμα δεν γνώριζε την πραγματική του ταυτότητα.

Με «Φίλος Και Εχθρός» ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας χαρίζουν ακόμα ένα εξαιρετικό τραγούδι από το soundtrack της δημοφιλούς σειράς, όλα τα κομμάτια του οποίου έχουν αγαπηθεί από το κοινό, έχουν γίνει top trend στο YouTube και έχουν εκατομμύρια views.

Έχουν προηγηθεί το ομότιτλο τραγούδι της σειράς με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, το «Κάθε Μέρα» με τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με τον Βασίλη Σκουλά και το «Παλιά Πληγή» με τη Μελίνα Κανά, το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με τον Μπάμπη Στόκα και το «Φως» με τον Γιάννη Κότσιρα.

Επίσης, ο Δημήτρης Μπάσης συμμετείχε για ακόμα μία φορά στο soundtrack της σειράς «Σασμός» τραγουδώντας για «Τ’ Ανίκητα», η Δήμητρα Μπουλούζου έδωσε τη φωνή της σε μία «Πέτρινη Καρδιά», ενώ η Γλυκερία τραγούδησε πιο πρόσφατα για «Το Μαζί».

Το «Φίλος Και Εχθρός» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.



Source link