Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Γιώργος Ζαμπέτας: «Μένω στη μουσική παράδοση» (Video)

Written by on 27 Μαΐου 2022

[ad_1]

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Ζαμπέτας, εγγονός του αγαπημένου καλλιτέχνη, στην Έρη Βαρδάκη και την εκπομπή «Κυψέλη».

Ο Γιώργος Ζαμπέτας μίλησε για την επιθυμία του να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση. Αφορμή στάθηκε το αρχείο του παππού του με ακυκλοφόρητα κομμάτια του, τα οποία θα παρουσιαστούν στο κοινό.

Με τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από τον θάνατο του Γιώργου Ζαμπέτα, εκτός από το cd με το αρχειακό του υλικό, θα πραγματοποιηθεί και μια μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή των Γιώργου Νταλάρα, Γιάννη Ζουγανέλη, Γεράσιμου Ανδρεάτου και άλλων.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο εγγονός του αείμνηστου Ζαμπέτα, Γιώργος Ζαμπέτας, στην «Κυψέλη»”,”description”:”Η Έρη Βαρδάκη συνάντησε τον εγγονό του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8wNS8yNy8xMi8xMl8zOV82MjkwYzAzNzE2NjRiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M17S”,”uploadDate”:”2022-05-27T12:14:28.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckaitk0lwdxd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Γιώργος Ζαμπέτας: «Μένω στη μουσική παράδοση» (Video) appeared first on e-Stage.gr.

[ad_2]

Source link