Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Γιάννης Καμπάς: Η συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο και η «Ανάσα» που πήρε με την επιστροφή του στο τραγούδι

Written by on 29 Μαΐου 2022

[ad_1]

Ο Καμπάς επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και είναι έτοιμος να δώσει ξανά τον καλύτερό του εαυτό και αυτό φάνηκε ήδη από το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ανάσα».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε στο e-stage για την «ανάσα» που πήρε με το comeback του, αλλά και για την «ανάσα» που ετοιμάζεται να δώσει στους θαυμαστές του με το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για τις εμφανίσεις του.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι με τίτλο «Ανάσα»

«Πρόκειται για την πρώτη μου δουλειά μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Όταν ο καλός φίλος και συνεργάτης μου , Άγγελος Σαρόγλου μου έβαλε και άκουσα το «Ανάσα» εντυπωσιάστηκα με τη μελωδία του και τους στίχους της πολυτάλαντης Καλλιόπης Ξαφοπούλου και χωρίς δεύτερη σκέψη είπα «πάμε να το κάνουμε». Είναι ένα τραγούδι που μας άρεσε και το πιστέψαμε.

Επειδή μου έλειψε όλο αυτό, αποφάσισα να κάνω το comeback με το «Ανάσα» όπου έγινε με κόπο, μεράκι και πολύ αγάπη. Εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος όσο κι εμείς.

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» από καρδιάς σε όλους τους ταλαντούχους συντελεστές που βοήθησαν για αυτό το αποτέλεσμα»

Εσένα τι σου δίνει «Ανάσα»;

«Αυτό που μου δίνει ανάσα, πιστεύω και όλο τον κόσμο, είναι πρώτα απ’ όλα ότι είμαστε υγιείς. Οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι γι’ αυτό πρέπει την κάθε μέρα να τη ζούμε έντονα με αληθινούς ανθρώπους δίπλα μας και να έχουμε ενέργεια και θετική σκέψη. Εμένα, προσωπικά αυτό μου δίνει ανάσα στις δύσκολες μέρες και εποχές που ζούμε»

Επέστρεψες δισκογραφικά μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να σταματήσεις και τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιστρέψεις;

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια που ήμουν εκτός, η αλήθεια είναι ότι μου έλειπε πάρα πολύ το τραγούδι και το σκεφτόμουν συχνά. Ο λόγος που πήρα την απόφαση να σταματήσω πριν τέσσερα χρόνια ήταν γιατί έβλεπα ότι ο χώρος του τραγουδιού δυσκόλευε πολύ και σκέφτηκα να κάνω ένα διάλειμμα.

Ο λόγος που επέστρεψα είναι γιατί αυτά τα χρόνια μου φάνηκαν πιο πολλά. Μου έλειψε πάρα πολύ αυτή η δουλειά που αγαπώ και έτσι αποφάσισα να επιστρέψω και είπα να κάνω την επιστροφή μου με το «Ανάσα». Το τραγούδι είναι πάθος και μικρόβιο που όσο ζεις δεν φεύγει από το DNA σου και από μέσα σου. Για μένα είναι τρόπος έκφρασης και ζωής»

Τι ήταν αυτό που σου έλειψε τα χρόνια της απουσίας σου;

«Αυτό που μου έλειψε πολύ ήταν η επικοινωνία με τον κόσμο στις live εμφανίσεις. Η επικοινωνία και η διασκέδαση με τον κόσμο πάνω στο stage είναι ότι καλύτερο για μένα. Με γεμίζει και με εκφράζει. Όλο αυτό που ζω πάνω στη σκηνή μου δίνει πολύ ενέργεια. Γενικά μου έλειψε η επαφή μου με τη μουσική. Να μπω στο στούντιο και να ηχογραφήσω ένα τραγούδι ή να κάνω πρόβες με τον μαέστρο μου. Όταν κάτι το αγαπάς πολύ δεν μπορείς να το αποχωριστείς για πάντα. Κάποια στιγμή θα θελήσεις να το ξανακάνεις»

Έχεις στο ενεργητικό σου πολλές συνεργασίες. Ποια ξεχωρίζεις και γιατί;

«Είχα τη χαρά και τη τιμή να έχω συνεργαστεί με μεγάλους και σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Λένα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση, ο Γιάννης Τάσσιος κ.α. Αλλά η συνεργασία που έχω ξεχωρίσει και έχω κρατήσει μέσα στη καρδιά μου είναι αυτή με τον ανεπανάληπτο και αξέχαστο Τόλη βοσκόπουλο. Η συνεργασία μας ήταν πραγματικά σχολείο για μένα»

Με ποιον καλλιτέχνη είναι όνειρο ζωής να συνεργαστείς;

«Θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς καλλιτέχνες, αλλά το μεγαλύτερο απωθημένο μου είναι να συνεργαστώ με την μοναδική Άννα Βίσση»

Στο ξεκίνημα της καριέρας σου δέχτηκες πισώπλατα μαχαιρώματα;

«Λίγο πολύ, όλοι οι καλλιτέχνες στο ξεκίνημα της καριέρας τους έχουν δειχτεί κάποιο είδους bullying. Όπως οι περισσότεροι, έτσι και εγώ, δέχτηκα bullying από διάφορους ανθρώπους εντός και εκτός χώρου. Μάλιστα, κάποιους από αυτούς τους θεωρούσα φίλους μου. Το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι να μη δίνεις σημασία. Να μην κοιτάς πίσω και να μην στέκεσαι σε γνώμες και κριτικές άλλων και να κάνεις focus στον στόχο σου. Το χαμόγελό μας είναι το μεγαλύτερό όπλα μας»

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

«Ετοιμάζομαι για τις live εμφανίσεις μου. Με τους συνεργάτες μου έχουμε ετοιμάσει ένα live show performing που θα περιέχει όλα τα είδη μουσικής. Ανυπομονώ να το μοιραστώ με το κοινό. Φυσικά, βρίσκομαι στο στούντιο και ετοιμάζω τα επόμενα τραγούδια»

Ακολουθήστε τον Γιάννη Καμπά στο instagram



[ad_2]

Source link