Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Βραβεία Emmy 2022: Οι σειρές Succession, Ted Lasso, Euphoria έλαβαν τις περισσότερες υποψηφιότητες

Written by on 14 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Το οικογενειακό δράμα, Succession, προηγείται με συνολικά 25 υποψηφιότητες, αλλά η ποδοσφαιρική κωμωδία Ted Lasso και η μίνι σειρά White Lotus με θέμα ένα παραδεισένιο θέρετρο ακολουθούν με μικρή διαφορά, με 20 η καθεμία.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα είναι επίσης υποψήφιος για την αφήγηση στο ντοκιμαντέρ «Our National Parks».

Σε ηλικία 25 ετών, η Zendaya γράφει ιστορία ως η νεότερη δύο φορές υποψήφια για Emmy, ηθοποιός και η νεότερη υποψήφια παραγωγός για το έργο της στη σειρά «Euphoria».

Επιπλέον, με δύο συμμετοχές στην κατηγορία πρωτότυπης μουσικής και στίχων «Elliot’s Song» και «I’m Tired» από τη σειρά, η Zendaya είναι τώρα η πρώτη μαύρη γυναίκα που έλαβε υποψηφιότητες τόσο για την υποκριτική όσο και για τη σύνθεση τραγουδιών την ίδια χρονιά.

Η συμπρωταγωνίστριά της Σίντνεϊ Σουίνι είναι υποψήφια Β’ Γυναικείου Ρόλου και στις δύο κατηγορίες Κωμωδίας και Δράματος για τις ερμηνείες της στις σειρές Euphoria και White Lotus.

Η Κουίντα Μπράνσον είναι πλέον η πρώτη μαύρη καλλιτέχνης που κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για Emmy στις κατηγορίες Καλύτερη Κωμωδία, Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Κωμωδία και Καλύτερο Σενάριο Κωμωδίας για τη σειρά «Abbott Elementary». Η Μπράνσον, 32 ετών, είναι επίσης η νεότερη ηθοποιός που προτάθηκε για Emmy Πρωταγωνιστικού Ρόλου σε κωμωδία.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

[ad_2]

Source link