Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Βασίλης Γκουρούσης: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου (Video)

Written by on 30 Μαΐου 2022

[ad_1]

Συγκλονίζει ο Βασίλης Γκουρούσης περιγράφοντας τις μέρες του στη φυλακή, μετά την σύλληψή του για τη διάρρηξη μεγάλης τράπεζας του Ψυχικού.

Ο Βασίλης που κατηγορήθηκε για ληστεία ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, μοιράστηκε τις εμπειρίες του από τον εγκλεισμό του στις φυλακές Τρικάλων.

“Ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και δεν ήξερα γιατί”, είπε, ενώ σημείωσε πως οι δικοί του άνθρωποι δεν πίστεψαν ποτέ τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες στη φυλακή αλλά και για τις σκέψεις που έκανε, να βάλει τέρμα στη ζωή του. Όπως αναφέρει ο ίδιος “ας είναι καλά ο αρχιφύλακας που με βοήθησε”.

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε επίσης για την προσωπική του ζωή, τα παιδιά του αλλά και την τωρινή κατάσταση μεταξύ του ιδίου και της Τέτας Καμπουρέλη. Αφήνει ανοικτό το θέμα του διαζυγίου αν και – σύμφωνα με τα λεγόμενά του – η σχέση του με την Τέτα είναι “καλή”.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Β. Γκουρούσης: Ας είναι καλά ο υπαρχιφύλακας, ο οποίος με βοήθησε και δεν έβαλα τέλος στη ζωή μου”,”description”:”Η εξομολόγηση του Βασίλη Γκουρούση για τις ημέρς στη φυλακή συγκλονίζει.. Όπως ο ίδιος ανέφερε «κανένας δεν με περίμενε έξω από τη φυλακή, ήρθα με το ΚΤΕΛ».”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8wNS8zMC8wNS8zMF80MF82Mjk0NTY4MDdkODM2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M40S”,”uploadDate”:”2022-05-30T05:32:33.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckcujf0nrqkh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Βασίλης Γκουρούσης: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου (Video) appeared first on e-Stage.gr.

[ad_2]

Source link