Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Α. Λουδάρος: «Στην πρώτη καραντίνα ένιωθα ότι δεν υπάρχει οξυγόνο» (video)

Written by on 17 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για το πως αισθανόταν κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας.

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν άντεχε, αισθανόταν σαν να μην υπάρχει οξυγόνο. «Ένιωθα ότι δεν υπάρχει οξυγόνο, έβρεχα το πρόσωπό μου με νερό. Ε κάποια στιγμή πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο του είπα τι παθαίνω κι μου λέει, ε πάρε μισό ηρεμιστικό. Πήρα και μου πέρασε, αυτό ήταν».

Ωστόσο τόνισε ότι δεν ήταν από εκείνους που απολύμαιναν τα πάντα λόγω κόβιντ αλλά σαφέστατα δεν παρέλειψε να «δώσει» την φίλη του, Παρθένα Χοροζίδου.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Α. Λουδάρος: «Στην πρώτη καραντίνα ένιωθα ότι δεν υπάρχει οξυγόνο»”,”description”:”Ο δημοφιλής ηθοποιός καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι. “,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8xNi8xNS8wN18zOV82MmFiNDczYmMxOGMxLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M5S”,”uploadDate”:”2022-06-16T15:08:58.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckrnetfs8xvl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Α. Λουδάρος: «Στην πρώτη καραντίνα ένιωθα ότι δεν υπάρχει οξυγόνο» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link