Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Αχ Και Να Σ’ Έβλεπα»: Ο Δημήτρης Καραδήμος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του

Written by on 14 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Ένα τραγούδι «γραμμένο από καρδιάς» μοιράζεται μαζί μας ο Δημήτρης Καραδήμος.

Ο Δημήτρης Καραδήμος επιστρέφει ανανεωμένος με νέο single και καινούργια δισκογραφική στέγη.

Το νέο τραγούδι του έχει τον τίτλο «Αχ Και Να Σ’ Έβλεπα» και είναι μια μοντέρνα ρούμπα, για την οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγαπηθεί πολύ, τόσο από τον κόσμο όσο και από τα ραδιόφωνα και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς της.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Τόνυ Μαυρίδη, ο οποίος φρόντισε επίσης την ενορχήστρωση, την παραγωγή και τη μίξη, ενώ τους στίχους έχει γράψει ο ίδιος ο Δημήτρης Καραδήμος.

«Ένα τραγούδι γραμμένο από καρδιάς, με πολλή αγάπη και ακόμη περισσότερες ώρες δουλειάς και αφοσίωσης, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό, στην πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε», σχολιάζει ο Δημήτρης Καραδήμος.

«Ευχαριστώ πολύ τον αγαπημένο μου συνεργάτη Τόνι Μαυρίδη για την καταπληκτική αυτή συνεργασία, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά την δισκογραφική μου εταιρία Spicy Music. Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας! Εύχομαι να το απολαύσετε», προσθέτει.

Το «Αχ Και Να Σ’ Έβλεπα» οπτικοποιήθηκε από τον Άλεξ Κωνσταντινίδη και μας μεταφέρει
δυνατά συναισθήματα που εξελίσσονται μέσα σε έντονη ερωτική ατμόσφαιρα.

«Αχ και να σε έβλεπα, λίγο να σε έβλεπα, να σ’ αγκαλιάσω, να σου πω πως σ’ αγαπώ… Αχ και να σε έβλεπα, μόνο να σ’ έβλεπα, να ‘χω στον κόσμο έναν λόγο για να ζω…», τραγουδά ο Δημήτρης Καραδήμος.

Το «Αχ Και Να Σ’ Έβλεπα» κυκλοφορεί από τη Spicy.

[ad_2]

Source link