Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Λάθος πρότυπο η Δανάη Μπάρκα» (pics)

Written by on 16 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Με ανάρτησή της στα social η Αφροδίτη Λατινοπούλου «επιτίθεται» στην Δανάη Μπάρκα και την χαρακτηρίζει «λάθος πρότυπο», συνεχίζοντας πως «δεν πρέπει να προβάλλονται παχύσαρκα άτομα».

Αιτία αυτής της επίθεσης, οι φωτογραφίες που ανέβασε η Δανάη από τις πρόσφατες διακοπές της, όπου ποζάρει στο φακό πανευτυχής με το μαγιό της και προτρέπει τον κόσμο να χαίρεται το σώμα του, όποιες διαστάσεις κι αν έχει.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αντέδρασε άμεσα. Αναφέρει πως η παχυσαρκία είναι το Νο1 πρόβλημα στην Ελλάδα και πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό, όχι να προβάλλουμε «λάθος πρότυπα υγείας στο πλαίσιο της woke culture» όπως αναφέρει.

Μάλιστα, δεν διστάζει να προειδοποιήσει ότι «θα το πληρώσουμε, αλλά θα είναι αργά».

Είναι σίγουρο πως οι δηλώσεις αυτές θα συζητηθούν, ειδικά καθώς υπάρχει η γενικότερη διάθεση να περιορίσουμε κάπως τα αψεγάδιαστα πρότυπα που έχουν δημιουργήσει πολλές δύσκολες καταστάσεις, υγείας και ψυχολογικές.

Είναι σίγουρο επίσης ότι η κα Λατινοπούλου θα μας απασχολήσει ξανά, σύντομα.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» γράφει η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

The post Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Λάθος πρότυπο η Δανάη Μπάρκα» (pics) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link