Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αφοπλιστική Δανάη Μπάρκα: Τι απαντά στην Λατινοπούλου (video)

Written by on 16 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Η Δανάη Μπάρκα με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε σε όσα σχόλια έγιναν για την ίδια και το σώμα της το τελευταίο 24ωρο και πραγματικά τους έβαλε στην θέση τους.

Όλα ξεκίνησαν από τα σχόλια της Λατινοπούλου που δημοσίευσε φωτογραφίες της παρουσιάστριας από την παραλία σχολιάζοντας τα κιλά της και το ζήτημα της παχυσαρκίας στην Ελλάδα.

Η Δανάη Μπάρκα όμως στην σημερινή της εκπομπή, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Όταν ένας άνθρωπος το μόνο του όπλο είναι το να σχολιάζει τρίτους σε πιάνει μια λύπη, γιατί λες πόσο άδειος μπορεί να είναι μέσα του. Είναι σαν να βλέπεις ένα πεντανόστιμο σοκολατάκι από μακριά και να το παίρνεις να το φας και να είναι άδειο. Και λέω μην ασχοληθείς, όμως επειδή πήρα πάρα πολλά μηνύματα και επειδή εκεί έξω μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να μην έχουν την δύναμη τη δική μου συναισθηματικά τώρα, γιατί μπορεί να μην την έχω πάντα και επειδή αυτός ο άνθρωπος τυχαίνει να ασχολείται και με πολιτικό κόμμα μου φάνηκε λίγο περίεργο και το να μην πούμε και τίποτα». Ενώ συνέχισε:

«Όταν βλέπουμε ότι άνθρωποι αυτοκτονούν από ψυχολογικά προβλήματα, όταν βλέπουμε παιδάκια να κλαίνε γιατί έχουν δεχτεί μπούλινγκ και υποφέρουν, και όταν είμαστε άνθρωποι που μπορεί να κάνουμε παιδιά και δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδάκια όταν τροφοδοτούμε το συναίσθημα του ρατσισμού, της ομοφοβίας και όλα αυτά τα κακά, λέω γιατί να μην μιλήσεις;».

«Δεν θα πω ούτε το όνομα, γιατί θεωρώ ότι άμα πιάσω το συγκεκριμένο όνομα στο στόμα μου θα ασχημείνω και εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημαίνω».

«Με το συγκεκριμένο σώμα που εχτές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί με έχου νερωτευτεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου, έχω ταισει την γιαγιά μου, βοηθάω πολλούς ανθρώπους και να τους δίνω δύναμη, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Δανάη Μπάρκα: «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί»”,”description”:”Η Δανάη Μπάρκα με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε σε όσα σχόλια έγιναν για την ίδια και το σώμα της το τελευταίο 24ωρο.”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8wNi8xNi8wOC8xNF80MF82MmFhZTY3MGIzYWRkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT9M13S”,”uploadDate”:”2022-06-16T08:17:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckre1zpcwzy9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Αφοπλιστική Δανάη Μπάρκα: Τι απαντά στην Λατινοπούλου (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link