Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αυξήσεις στο γάλα ζητούν οι παραγωγοί (video)

Written by on 2 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Με τις τιμές των καυσίμων και των ζωοτροφών να έχουν φτάσει στον Θεό, οι παραγωγοί γάλακτος προσανατολίζονται σε αύξηση της τιμής του.

Οι παραγωγοί – σύμφωνα με πληροφορίες – αναμένεται να ζητήσουν έως και διπλάσια τιμή στο γάλα, από τις εταιρείες που συνεργάζονται, προκειμένου να καλύψουν τα αυξημένα κόστη.

Η τιμή λίτρου πέρσι ήταν στα 0,80 λεπτά του ευρώ και φέτος είναι πιθανόν η τιμή διαπραγμάτευσης να ξεκινήσει από τα 1,80 ευρώ….

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Διπλάσια τιμή για το γάλα ζητούν οι παραγωγοί της Θεσσαλονίκης”,”description”:”Tο πληθωριστικό κύµα αναμένεται να προκαλέσει ανακατατάξεις και στη ζώνη του γάλακτος κατά την προσεχή γαλακτοκοµική περίοδο. Οι τιμές των καυσίμων και των ζωοτροφών έχουν στριµώξει άσχηµα τις κτηνοτροφικές µονάδες, µε τους παραγωγούς να αναζητούν διέξοδο στις τιµολογήσεις της ερχόµενης χρονιάς.\nΣύμφωνα με πληροφορίες, οι κτηνοτρόφοι σκοπεύουν να διεκδικήσουν έως και διπλάσια τιμή από τις εταιρίες κατά τη διαπραγμάτευση του Σεπτεμβρίου. Το κόστος παραγωγής έχει τριπλασιαστεί, σύμφωνα με τους ίδιους. Πέρυσι τον Σεπτέμβριο πούλησαν το γάλα τους προς 95 λεπτά το λίτρο ενώ φέτος σκέφτονται να ξεκινήσουν τη διαπραγμάτευση από τα 1,80 ευρώ. “,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8wOC8wMS8xMi8zOF8yM182MmU3YzkzZjc2NmZmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M23S”,”uploadDate”:”2022-08-01T12:39:07.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-clup1la4hrd5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Αυξήσεις στο γάλα ζητούν οι παραγωγοί (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link