Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αρπακτικά Πτηνά και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν, της Κάθι Γιάν

Written by on 8 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Η Μάργκοτ Ρόμπι («Εγώ, η Τόνια») επιστρέφει ως Χάρλεϊ Κουίν, δίπλα στην Μάρι Ελίζαμπεθ Ουίνσταντ («10 Cloverfield Lane», «Fargo»), που υποδύεται την Huntress. Στην ταινία παίζουν επίσης οι Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ (HBO «TrueBlood») που υποδύεται την Black Canary, Ρόζι Περέζ («Άτρωτος», «Κάτι πιο ποπ 2»), ως Renee Montoya, Κρις Μεσίνα («Επιχείρηση: Argo»,»Αιχμηρά Αντικείμενα»), που παίζει τον Victor Zsasz και Γιούαν Μακ Γκρέγκορ («Δόκτωρ Ύπνος», «Trainspotting»), που υποδύεται τον Roman Sionis. Η πρωτοεμφανιζόμενη Έλα Τζέι Μπάσκο πρωταγωνιστεί επίσης ως Cassandra «Cass».

Σε σκηνοθεσία Κάθι Γιάν και σε σενάριο Κριστίνα Χόντσον , βασίζεται σε χαρακτήρες της DC. Την παραγωγή έχει ο Ρόμπι, μαζί με τους Μπράιαν Ανκελες και Σου Κρολ. Διευθυντές παραγωγής είναι οι Γουόλτερ Χαμάντ, Γκάλεν Βάισμαν, ΤζέοφΤζονς, Ντέιβιντ Άγεκαι Χανς Ρίτερ. Η δημιουργική ομάδα της Γιαν πίσω από τις κάμερες συμπεριλαμβάνει το διευθυντή φωτογραφίας Μάθιου Λιμπατίκ, το σκηνογράφο Κ. Κ. Μπάρετ, τον μοντέρ Τζέι Κάσιντι, τον μοντέρ Έβαν Σιφ και τη σχεδιάστρια κοστουμιών Έριν Μπέναχ. Η μουσική είναι του Ντάνιελ Πέμπερτον.

Η Warner Bros. Pictures παρουσιάζει την ταινία Αρπακτικά Πτηνά και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν (Birds Of Prey and The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn), μία παραγωγή της Lucky Chap/Clubhouse και της Kroll &Co. Entertainment.

Συντελεστές

Σε σκηνοθεσία: Κάθι Γιάν
Σενάριο: Κριστίνα Χόντσον
Πρωταγωνιστούν: Μάργκοτ Ρόμπι, Mαίρη Ελίζαμπεθ Γουίστεντ, Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ, Ρόζι Περέζ, Κρις Μεσίνα, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και Έλα Τζέι Μπάσκο

[ad_2]

Source link