Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αποχαιρετά τη χρονιά με το νέο τραγούδι «On Somebody»

Written by on 31 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Το «On Somebody» περιγράφει τη δύσκολη φάση ενός χωρισμού.

Η Ava Max επιφύλασσε μία ακόμα έκπληξη πριν αποχαιρετήσει οριστικά το 2019.

Η 25χρονη τραγουδίστρια ολοκληρώνει την απίστευτη χρονιά με μία τελευταία κυκλοφορία, το ολοκαίνουργιο single «On Somebody» που είναι τώρα διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Το νέο τραγούδι «On Somebody» κυκλοφορεί λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη της συνεργασίας της Ava Max με τον Νορβηγό DJ και μουσικό παραγωγό Alan Walker στο τραγούδι «Alone, Pt. II». το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Το music video για το «Alone, Pt. II» έχει ήδη συγκεντρώσει 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Πριν λίγες ημέρες η ανερχόμενη pop star κυκλοφόρησε επίσημα στα ψηφιακά καταστήματα το «Salt», ένα τραγούδι που είχε αγαπηθεί από το κοινό της.

Το καινούργιο single «On Somebody» περιγράφει τη δύσκολη φάση ενός χωρισμού και υπενθυμίζει πόσο εύκολο είναι να θεωρούμε δεδομένη μία σχέση, επισημαίνοντας ότι το συνειδητοποιούμε μόνο όταν δούμε το άλλο πρόσωπο σε κάποιο άλλη αγκαλιά.

Η Ava Max θα υποδεχθεί το 2020 επί σκηνής, καθώς είναι από τα ονόματα των καλλιτεχνών που πρόκειται να συμμετάσχουν στο καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο πρωτοχρονιάτικο show «Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve» (NYRE), με παρουσιαστή τον Ryan Seacrest, το οποίο λαμβάνει χώρα στη διάσημη Times Square της Νέας Υόρκης.

[ad_2]

Source link