Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ανθή Βούλγαρη σε δικηγόρο αντιδημάρχου της Ζίτσας: «Δεν θα μας βγάλετε και τρελούς» (video)

Written by on 31 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Καβγάς ξέσπασε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» την ώρα της συνομιλίας των 2 δημοσιογράφων – παρουσιαστών με τον δικηγόρο του Αντιδημάρχου της Ζίτσας για την υπόθεση κακοποίησης του γαϊδάρου που έχει κάνει αίσθηση σε όλη τη χώρα.

Η δημοσιογράφος φανερά ενοχλημένη με τα όσα έλεγε ο δικηγόρος είπε: «Μιλάτε σε μία ιδιοκτήτρια τριών ιπποειδών και ξέρω πολύ καλά τι είναι κακοποίηση. Ξέρω πολύ καλά τους νόμους, όπως κι εσείς τους ξέρετε. Δεν θα μας βγάλετε τρελούς ότι δεν ξέρω τους νόμους».

Και ο δικηγόρος κύριος Δήμος: «Θα μου μιλάτε με τον πρέποντα σεβασμό όπως έχω σας. Τη νοημοσύνη υποτιμάει η κοινή γνώμη που λέει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να κακοποιήσει ένα ζώο, το πήρε, το έδεσε όπως το έδεσε, το τράβαγε μέσα στον κόσμο να το βλέπουν όλοι. Είναι αυτό λογική; Είναι λογική να αγοράζει το ζώο για τις ανάγκες της επιχείρησής του, να το τραυματίζει και να το κακοποιεί; Είναι λογική να θέλει μετά κατευθείαν από το ατυχές περιστατικό να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να έχει στόχο την κακοποίηση; Δεν είπε «δεν φταίω», είπε ότι «δεν το κατάλαβα». Δεν είχε στόχο να κακοποιηθεί το ζώο σε κοινή θέα. Δεν το αμφισβητεί κανείς ότι το ζώο σύρθηκε, το θέμα είναι κάτω από ποιες συνθήκες».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο video που ακολουθεί:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Εξοργίζουν οι δικαιολογίες του αντιδημάρχου Ζίτσας – Μάχη για να μην υποστεί ευθανασία ο γάιδαρος”,”description”:”Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Δημήτρης Δήμου, δικηγόρος του αντιδημάρχου, ο οποίος δήλωσε ότι ο εντολέας του θα υποστηρίξει πως δεν κατάλαβε ότι έπεσε το ζώο από την καρότσα.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8wOC8zMC8wNi8zM18xMl82MzBkYWYyODFmMDdiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT21M57S”,”uploadDate”:”2022-08-30T06:37:43.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cmj3u546r7oh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Ανθή Βούλγαρη σε δικηγόρο αντιδημάρχου της Ζίτσας: «Δεν θα μας βγάλετε και τρελούς» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link