Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ανακοινώνει το άλμπουμ «Changes» και αποκαλύπτει το single «Get Me»

Written by on 28 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Τη νέα δισκογραφική δουλειά του ανακοινώνει ο Justin Bieber.

Ο Justin Bieber παρουσιάζει το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι από το νέο δίσκο του και ανακοινώνει συγχρόνως τον τίτλο και την πολυαναμενόμενη ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Προς επιβεβαίωση της φημολογίας των τελευταίων ημερών, το πέμπτο studio album του pop star θα έχει τον τίτλο «Changes», μία ονομασία ενδεικτική όσων έγιναν στη ζωή το τραγουδιστή κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών από την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του.

Το «Changes» θα κυκλοφορήσει από την Def Jam Recordings / Universal Music στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ η διαδικασία της ψηφιακής προ-παραγγελίας μόλις ξεκίνησε.

Οι τίτλοι των τραγουδιών που θα περιέχει το «Changes» αναμένεται να αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα.

Ο Justin Bieber αποκάλυψε επίσης το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ του, το οποίο διακατέχεται από urban αισθητική.

Προπομπός του «Changes» είναι το single «Yummy» που κυκλοφόρησε τις πρώτες ημέρες του νέου έτους και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 2 των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση συνέπεσε με την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Seasons» που δημιούργησε ο Justin Bieber σε συνεργασία με το YouTube. Στα 10 επεισόδια της σειράς ο αστέρας της pop θα κάνει το δικό του προσωπικό απολογισμό για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.

Παράλληλα με την αναγγελία του άλμπουμ «Changes», ο Justin Bieber μοιράζεται ένα ολοκαίνουργιο single με τίτλο «Get Me» στο οποίο συμμετέχει η ταλαντούχα R&B τραγουδίστρια Kehlani.

Όπως το «Yummy», το «Get Me» επιβεβαιώνει με τη σειρά του ότι το «Changes» και τα τραγούδια του θα κινούνται σε R&B ύφος.

Η Kehlani θα συνοδεύσει μάλιστα μαζί με τον Jaden Smith τον Justin Bieber στην περιοδεία «The Changes Tour», της οποίας το πρόγραμμα ανακοινώθηκε στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Η περιοδεία του Justin Bieber θα διαρκέσει τέσσερις μήνες.

Αφετηρία θα είναι το Σιάτλ στις 14 Μαΐου και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στο Νιου Τζέρσεϊ, έχοντας κάνει στάσεις στα μεγαλύτερα στάδια των ΗΠΑ και του Καναδά.

[ad_2]

Source link