Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ανέτ Αρτάνι: «Θυμάμαι μετά τον ημιτελικό είχα πάει στο ξενοδοχείο και έκλαιγα, ήμουν χάλια»

Written by on 12 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Η Ανέτ Αρτάνι, μίλησε για την συμμετοχή της στη Eurovision 2006 με την Κύπρο σε συνέντευξη της που έδωσε στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια.

Κεφάλαιο Eurovision. Εκπροσώπησες την Κύπρο στην Αθήνα το 2006 με μια μπαλάντα, το «Why angels cry» αλλά δεν προκρίθηκες στον τελικό. Σε απογοήτευσε αυτό;

Πάρα πολύ. Θυμάμαι μετά τον ημιτελικό είχα πάει στο ξενοδοχείο μου και έκλαιγα, ήμουν χάλια. Ένιωθα άσχημα, γιατί είχα πάρει μια ευθύνη για την Κύπρο και επειδή δεν είμαι Κύπρια και με είχαν επιλέξει, αισθανόμουν αυτή την ευθύνη ακόμη πιο μεγάλη. Ήθελα να τους κάνω υπερήφανους και αισθανόμουν ότι δεν το πέτυχα.

Τώρα που έχει περάσει καιρός, πάντως, νιώθω περήφανη για την προσπάθειά μου και καταλαβαίνω ότι όλο αυτό που γίνεται στη Eurovision αφορά κάποιες φορές και «συμμαχίες» χωρών, πολιτικά παιχνίδια. Πολλά πράγματα μπορεί να φταίνε πάνω στη στιγμή ή στην εποχή.

The post Ανέτ Αρτάνι: «Θυμάμαι μετά τον ημιτελικό είχα πάει στο ξενοδοχείο και έκλαιγα, ήμουν χάλια» appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link