Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το single «Good News» από το επερχόμενο άλμπουμ «Circles»

Written by on 13 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Το πρώτο δείγμα από το έκτο και τελευταίο άλμπουμ του εκλιπόντα Mac Miller.

Κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ «Circles» του Mac Miller.

Αρχικός σκοπός του «Circles» ήταν να αποτελέσει το δεύτερο μέρος του υποψήφιου για Grammy δίσκου «Swimming» (2015), όμως ο ράπερ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το εγχείρημα πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Jon Brion ανέλαβε να φέρει εις πέρας την παραγωγή του «Circles» και να υλοποιήσει το όραμα του Mac Miller.

Πρώτο δείγμα του «Circles» είναι το τραγούδι «Good News», το οποίο ακολουθεί παρόμοια θεματολογία με το άλμπουμ «Swimming».

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού ο Mac Miller εξομολογείται ότι δεν νιώθει ανακούφιση από τα αρνητικά συναισθήματα που τον περιέβαλλαν ενώ τονίζει ότι ευελπιστούσε να ακούσει «καλά νέα» που θα του επέτρεπαν να ξεφύγει από κλίμα αρνητικότητας.

«Καλά νέα, αυτό είναι ό,τι θέλω να ακούσω… Όχι, δεν τους αρέσει όταν είμαι λυπημένος, όμως όταν πετάω, τους κάνει να νιώθουν άβολα… Τόσο διαφορετικοί, (όμως) ποια είναι η διαφορά;», αναρωτιέται ο ράπερ.

Το «Good News» απέκτησε εικόνα με ένα ευφάνταστο music video που σκηνοθέτησαν οι Eric Tilford και Anthony Gaddis, έχοντας επιλέξει φωτογραφικό υλικό από την καριέρα του Miller.

Ο ράπερ εμφανίζεται να ταξιδεύει σε έναν αφηρημένο κόσμο με πολύχρωμα τοπία, εικόνες που αντικατοπτρίζουν τη γαλήνη που έψαχνε ο Miller.

Το άλμπουμ «Circles» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου από τη Warner Records.

[ad_2]

Source link