Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το τραγούδι «Carolina» για την ταινία «Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες» – Hit Channel

Written by on 28 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Η Taylor Swift έγραψε μόνη της ένα τραγούδι για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Where The Crawdads Sing».

Η Taylor Swift κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Carolina» που έγραψε για την επερχόμενη ταινία «Where The Crawdads Sing» (Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες).

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best seller βιβλίο της Delia Owens ακολουθεί ένα κορίτσι με το όνομα Kya που μαθαίνει πώς να επιβιώνει μόνη της στους βάλτους της Βόρειας Καρολίνα των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1950, όταν ολόκληρη η οικογένειά της την εγκαταλείπει.

Η ιστορία της περιπλέκεται όταν ανακαλύπτει ότι την κυνηγούν με ρομαντικά και σεξουαλικά αισθήματα δύο νεαροί άντρες της πόλης και γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη όταν ένας από αυτούς τους νεαρούς άντρες βρίσκεται νεκρός και εκείνη κατηγορείται για τη δολοφονία του.

Το «Carolina» είναι το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας «Where The Crawdads Sing» και δίνει μια πρόγευση της πιθανώς συγκλονιστικής κορύφωσης.

Όσο κι αν είναι άμεση απόρροια της αγάπης της Taylor Swift για το μυθιστόρημα της Delia Owens, το «Carolina» είναι μια αναδρομή στην εποχή του «Folklore» και του «Evermore», με τον βασικό παραγωγό αυτών των άλμπουμ, τον Aaron Dessner των The National, να υπογράφει την παραγωγή.

Η Taylor Swift έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το «Caroline» σε μια ανάρτησή της στο Instagram.

«Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έγραψα ένα τραγούδι για μια απίστευτη ιστορία, την ιστορία ενός κοριτσιού που ζούσε πάντα απ’ έξω, κοιτάζοντας μέσα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Για την αντιπαράθεση της μοναξιάς και της ανεξαρτησίας της. Για τη λαχτάρα της και τη στασιμότητά της», εξήγησε.

«Η περιέργειά της και ο φόβος της, όλα μπλεγμένα μεταξύ τους. Η επίμονη ευγένειά της… και η προδοσία της από τον κόσμο. Το έγραψα μόνη μου στη μέση της νύχτας και στη συνέχεια ο Aaron Dessner και εγώ δουλέψαμε σχολαστικά πάνω σε έναν ήχο που θεωρούσαμε ότι θα ήταν αυθεντικός για τη χρονική περίοδο στην οποία διαδραματίζεται αυτή η ιστορία. Έκανα μια ευχή να το ακούσετε μια μέρα. Το “Carolina” κυκλοφορεί τώρα», πρόσθεσε.

Το «Carolina» ηχογραφήθηκε σε μία λήψη, με την Taylor Swift να χρησιμοποιεί μόνο όργανα που υπήρχαν στις αρχές της δεκαετίας του 1950, εποχή κατά την οποία διαδραματίζεται το πρώτο μέρος του «Where The Crawdads Sing».

Οι στίχοι υποδηλώνουν ότι υπάρχουν μυστικά που ο κεντρικός χαρακτήρας, η Kya, θα κρατήσει μέχρι το τέλος της ταινίας και όχι μόνο.

«Ω, η Καρολίνα ξέρει γιατί για χρόνια έλεγαν / Ότι ήμουν ένοχη σαν αμαρτία και κοιμάμαι στο κρεβάτι ενός ψεύτη / Αλλά ο ύπνος έρχεται γρήγορα και δεν θα συναντήσω φαντάσματα / Είναι ανάμεσα σε μένα, την άμμο και τη θάλασσα», τραγουδάει η Taylor Swift στην τελευταία επανάληψη του ρεφρέν.

Taylor Swift - Evermore

Η Reese Witherspoon, παραγωγός της ταινίας, εξέδωσε τη δική της δήλωση για το τραγούδι κατά την κυκλοφορία του.

«Το ότι η Taylor Swift έγραψε ένα τραγούδι για την ταινία βασισμένο σε αυτούς τους χαρακτήρες ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να λάβουμε», σημείωσε.

«Λάβαμε ένα τηλεφώνημα από την Taylor και την ομάδα της για να μας πει ότι είχε γράψει ένα τραγούδι, το “Carolina”, που ενσωματώνει τόσα πολλά από τα στοιχεία της ταινίας που στοιχειώνουν. Κατάφερα να μιλήσω μαζί της μερικές φορές για το ποια ήταν η έμπνευση για το τραγούδι και πώς το έγραψε», συνέχισε.

«Προφανώς, είναι μια όμορφη τραγουδοποιός που καταλαβαίνει τόσα πολλά για τη folk και την country μουσική, και είναι η εκτίμησή της για αυτά τα είδη που έκανε το τραγούδι τόσο τέλειο για την ταινία. Και ποιος δεν αγαπάει ένα πανέμορφο τραγούδι της Taylor Swift;», είπε.

Η ταινία «Where The Crawdads Sing» (Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες) θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 15 Ιουλίου, ενώ στους ελληνικούς κινηματογράφους θα προβάλλεται από τις 25 Αυγούστου.



[ad_2]

Source link