Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Future Nostalgia»

Written by on 13 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Το single «Future Nostalgia» επιβεβαιώνει τον τίτλο του, δίνοντας παράλληλα μία ιδέα από το ύφος του ομώνυμου άλμπουμ. 

Η Dua Lipa κυκλοφορεί το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ της «Future Nostalgia», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2020 από τη Warner Music.

Πρώτο single του δίσκου ήταν το disco anthem «Don’t Start Now», ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία σε πληθώρα χωρών ανά τον πλανήτη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το «Don’t Start Now» αποκαλύφθηκε στις αρχές Νοεμβρίου και ήδη έχει συγκεντρώσει 150,7 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify.

Παράλληλα καταγράφει ανοδική πορεία στα ευρωπαϊκά charts, έχοντας ανέβει μεταξύ άλλων στο Νο. 2 του βρετανικού chart και στο Νο. 6 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα και στο Νο. 5 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI.

Το single «Future Nostalgia» επιβεβαιώνει τον τίτλο του με τον ιδιαίτερο ήχο του, δίνοντας παράλληλα μία ιδέα από το ύφος του ομώνυμου άλμπουμ.

«Απόψε, στο τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι της δεκαετίας, κυκλοφορεί το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ “Future Nostalgia”! Κάτι μικρό για να μείνει μαζί σας μέχρι τη νέα χρονιά», γράφει η Dua Lipa.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι μαζί με τους Jeff Bhasker και Clarence Coffee Jr. ένα απόγευμα στο Λος Άντζελες. Είναι ένα παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό κομμάτι, όπου δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά. Το αγαπήσαμε όμως τόσο πολύ και θελήσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας», προσθέτει.

[ad_2]

Source link