Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το νέο τραγούδι «The Loneliest» – Hit Channel

Written by on 7 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Το νέο τραγούδι των Måneskin είναι «μία διασταύρωση ανάμεσα σε ένα ερωτικό γράμμα, έναν αποχαιρετισμό και μία διαθήκη».

Οι Måneskin αποκαλύπτουν τη συναισθηματική πλευρά τους με το νέο τραγούδι τους «The Loneliest», που μόλις κυκλοφόρησε.

Όπως και το «Supermodel», οι Måneskin έχουν γράψει το νέο single τους σε συνεργασία με δημιουργούς διεθνούς φήμης, στην προκειμένη περίπτωση τους Rami Yacoub (συμπαραγωγός του «… Baby One More Time» της Britney Spears), Sarah Hudson (μία από τους δημιουργούς του «Dark Horse» της Katy Perry), James Abrahart (Justin Bieber, Jason Derulo, Camila Cabello), Jason Evigan (Madonna, Maroon 5).

Το «The Loneliest» είναι ένα τραγούδι που συνδυάζει στοιχεία από emo και τις power ballads των ’90s, με ένα ασυνήθιστο σόλο κιθάρας για το συγκρότημα, στο ύφος του Tom Morello.

«Έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση. Είναι μία διασταύρωση ανάμεσα σε ένα ερωτικό γράμμα, έναν αποχαιρετισμό και μία διαθήκη. Είναι αυτό που θα έλεγες στους ανθρώπους που αγαπάς όταν τελειώνει κάτι καλό. Είναι ένα σημαντικό τραγούδι για εμάς: εκφράζει ένα μήνυμα οικουμενικής αγάπης», εξηγούν οι Måneskin.

«Αυτό το τραγούδι είναι ένας τρόπος να ξεπεράσει κάποιος την απουσία και, τελικά, τη μοναξιά του. Κάτι που όλοι έχουν βιώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ο αγώνας ενάντια στη νοσταλγία και τον πόνο γίνεται αισθητός μέχρι την τελική καταλυτική κραυγή αγάπης. Η δημιουργία αυτού του τραγουδιού ήταν μία θεραπευτική εμπειρία», προσθέτουν.

Το «The Loneliest» είναι το δεύτερο τραγούδι των Måneskin για φέτος και ακολουθεί το «Supermodel», το οποίο ξεπέρασε πρόσφατα τα 150 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το «Supermodel» έφτασε στο Νο. 1 στα charts του Billboard και διατηρήθηκε σταθερά επί σειρά εβδομάδων εβδομάδες στο Νο. 1 στα εναλλακτικά ραδιόφωνα των ΗΠΑ. Οι Måneskin είναι οι μοναδικοί καλλιτέχνες που έχουν κατακτήσει την κορυφή των εναλλακτικών ραδιοφώνων με δύο τραγούδια φέτος.

Ο Damiano David (τραγούδι), η Victoria De Angelis (μπάσο), ο Thomas Raggi (κιθάρα) και ο Ethan Torchio (ντραμς) κέρδισαν επίσης στα Billboard Music Awards 2022 το βραβείο για το Κορυφαίο Rock Τραγούδι και στα iHeartRadio Music Awards το βραβείο για τον Καλύτερο Νέο Εναλλακτικό Καλλιτέχνη.

Αργότερα αυτό το μήνα, οι Måneskin θα ξεκινήσουν από τη Βόρεια Αμερική την πρώτη παγκόσμια περιοδεία τους «Loud Kids World Tour». Η περιοδεία θα συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο και τον Φεβρουάριο, το συγκρότημα θα δώσει μία μεγάλη σειρά συναυλιών σε όλη την Ευρώπη.

[ad_2]

Source link