Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ακούστε το καινούργιο single «Superblood Wolfmoon»

Written by on 20 Φεβρουαρίου 2020


Το δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ των Pearl Jam.

Οι Pearl Jam επέστρεψαν δριμύτεροι στη δισκογραφία μετά από έξι χρόνια απουσίας, κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσίασαν μόνο ένα single.

Το 2020 σηματοδότησε τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδο του ροκ συγκροτήματος από το Σιάτλ με νέα τραγούδια αλλά και ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ που είναι καθ’ οδόν.

Η 11η δισκογραφική δουλειά των Pearl Jam φέρει τον τίτλο «Gigaton» και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από τις Monkeywrench και Republic Records / Universal Music στις 27 Μαρτίου.

Το συγκρότημα έχει ήδη αποκαλύψει το «Dance of the Clairvoyants», ένα single με περισσότερα ηλεκτρονικά στοιχεία από κάθε άλλο τραγούδι στη δισκογραφία του συγκροτήματος.

Το δεύτερο άκουσμα από το επερχόμενο άλμπουμ «Gigaton» είναι μία upbeat rock δημιουργία με τίτλο «Superblood Wolfmoon».

Οι Pearl Jam προετοίμασαν το έδαφος για την κυκλοφορία του τραγουδιού με μία πρωτότυπη ενέργεια που βασίστηκε στη χρήση τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας.

Η μπάντα κάλεσε τους οπαδούς της να επισκεφθούν μέσω των κινητών τους μία ειδική ιστοσελίδα, που θα τους έδινε την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι ένα απόσπασμα του «Superblood Wolfmoon» στρέφοντας την κάμερα του τηλεφώνου τους προς τη Σελήνη.

Το «Superblood Wolfmoon» αναφέρεται σε μία σχέση που έληξε άδοξα.

«Μπορώ να σε ακούσω να τραγουδάς σε απόσταση, μπορώ να σε δω όταν κλείνω τα μάτια μου… Κάποτε, ήσουν κάπου και τώρα είσαι παντού… Νιώθω εγωιστής και θέλω αυτό που είναι σωστό… Ζητώ συγχώρεση, έχω τρελαθεί με τον εαυτό μου…», τραγουδάει ο Eddie Veder.

Εκτός του audio video, το «Superblood Wolfmoon» είναι διαθέσιμο στο YouTube και σε ένα animated video που δημιούργησε χρησιμοποιώντας μόνο ένα στυλό διάρκειας ο Keith Ross, ο σχεδιαστής πίσω από το λογαριασμό @TinyConcert του Instagram.

Το «Superblood Wolfmoon» είναι το πρώτο ολοκληρωμένο music video που σχεδιάζει ο Ross.



Source link