Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε την Aaliyah και τον The Weeknd στο νέο single «Poison»

Written by on 17 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Η Aaliyah «συναντά» τον The Weeknd.

Είκοσι χρόνια μετά το θάνατό της, η Aaliyah παραμένει πιο εμβληματική από ποτέ.

Αφού ο κατάλογός της κυκλοφόρησε στις υπηρεσίες streaming για πρώτη φορά νωρίτερα φέτος, η φωνή της αγαπημένης R&B τραγουδίστριας συναντά τη φωνή του The Weeknd στο μεταθανάτιο single «Poison».

Αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία από το νέο άλμπουμ της Aaliyah που βρίσκεται σε διαδικασίας παραγωγής και θα περιέχει συμμετοχές από άλλους καλλιτέχνες.

Ο θείος της Aaliyah και ιδρυτής της Blackground Records, Barry Hankerson, ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τα σχέδιά για την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ της Aaliyah με τη συμβολή καλλιτεχνών όπως οι Drake, Future, Ne-Yo, Chris Brown, Snoop Dogg και Timbaland.

Ο The Weeknd είχε χρησιμοποιήσει το «Rock The Boat» της Aaliyah στο «What You Need» από το mixtape «House Of Balloons» του 2011.

Το «Poison» φέρει τις υπογραφές του μακροχρόνιου συνεργάτη και φίλου της Aaliyah, Static Major και τον The Weeknd. Η παραγωγή έγινε από τους DannyBoyStyles και Nick Lamb, η μίξη από τον Mike Dean και η παραγωγή από τον Shin Kamiyama.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτό το νέο τραγούδι της Aaliyah και του πολύ ταλαντούχου The Weeknd», δήλωσε ο Barry Hankerson.

«Ήθελα οι θαυμαστές της να πάρουν ένα ξεχωριστό δώρο πριν από τις γιορτές και θεώρησα ότι ήταν η τέλεια στιγμή να κυκλοφορήσω μια πρωτόγνωρη προσφορά. Φροντίστε να προσθέσετε το “Poison” σε όλες τις αγαπημένες σας playlists της Aaliyah», πρόσθεσε.

Η Aaliyah πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στις 25 Αυγούστου 2001 σε ηλικία 22 ετών.

Θεωρείται ότι συνέβαλε στον επαναπροσδιορισμό της σύγχρονης R&B, pop και hip hop, γεγονός που της χάρισε τα προσωνύμια «η πριγκίπισσα της R&B» και «η βασίλισσα της Urban Pop».

[ad_2]

Source link