Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε τα τραγούδια «SUGA’s Interlude» και «Finally // beautiful stranger»

Written by on 6 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Η συνάντηση της Halsey με τον SUGA των BTS έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο.

Η Halsey παρουσιάζει δύο νέα τραγούδια και ένα music video από το τρίτο της studio album.

Το «SUGA’s Interlude» και το «Finally // beautiful stranger» είναι δύο από τα κομμάτια που συνθέτουν το μωσαϊκό του δίσκου «Manic», που θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music στις 17 Ιανουαρίου 2020.

Το έδαφος στο δρόμο για το «Manic» έχουν προετοιμάσει ήδη το πενταπλά πλατινένιο «Without Me», το χρυσό «Graveyard» και το πρόσφατο «clementine».

Τα επόμενα δύο δείγματα είναι το «SUGA’s Interlude» και το «Finally // beautiful stranger». Δύο διαφορετικά τραγούδια με διαφορετικές ιστορίες, όπως λέει η Halsey.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο του «SUGA’s Interlude», στο τραγούδι αυτό συμμετέχει ο SUGA, μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος των BTS, ο οποίος τραγουδά στο κορεατικά.

Η Halsey έχει συμπράξει με το boy band της K-pop σκηνής στο τραγούδι «Boy With Luv», του οποίου του music video συνέτριψε το ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές στο YouTube μέσα σε 24 ώρες, συγκεντρώνοντας  74,6 εκατομμύρια views.

«Είναι ένας απίστευτος μουσικός και σκέφτηκα ότι πραγματικά ταιριάζει στην αίσθηση και στο κλίμα του άλμπουμ και σε όσα αναφέρεται. Ένιωσα ότι πραγματικά ήθελα να τον συμπεριλάβω», σχολίασε η Halsey για τον SUGA κατά τη διάρκεια ενός live στο Instagram.

Ο SUGA δεν είναι μοναδικός συνταξιδιώτης της pop τραγουδίστριας στο εγχείρημα του «Manic», καθώς η Halsey συναντά επίσης την καταξιωμένη Alanis Morissette και τον ανερχόμενο Dominic Fike.

Το «Finally // beautiful stranger» συνοδεύεται από το δικό του music video, σε σκηνοθεσία του Patrick Tracy (Dan + Shay).

Η Halsey έχει γράψει το τραγούδι μαζί με τον – βραβευμένο με Grammy – Greg Kurstin (Adele, Sia), ο οποίος έχει φροντίσει και την παραγωγή.

[ad_2]

Source link