Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ακούστε δύο νέα τραγούδια από τον Νέγρο του Μοριά και τον Kareem Kalokoh

Written by on 12 Ιανουαρίου 2020


Γνωρίστε δύο από τα νέα τραγούδια του άλμπουμ «Kompilation».

Ο Νέγρος του Μοριά και ο Kareem Kalokoh μοιράζονται στο YouTube ακόμα δύο τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ τους «Kompilation».

Το «On Repeat» και το «Δύσκολες Μέρες» μας γεμίζουν με τον φρέσκο ήχο της Αθήνας και την πιο μοντέρνα hip-hop προσέγγιση, όπως ακριβώς κάνουν και τα 14 tracks του album.

Την παραγωγή του «On Repeat» υπογράφει ο MaslaG και του «Δύσκολες Μέρες» ο Dennis Green.

Πρόκειται για δύο μέλη της κολεκτίβας παραγωγών και συνθετών με τους οποίους συνεργάστηκαν για το άλμπουμ ο Νέγρος του Μοριά και ο Kareem Kalokoh.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Destiny Studos & Subass Studios, οι μίξεις έγιναν από τους Destiny Studio (P.Vinakos) και Subass Studios (L.Professor).

Το «Kompilation» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων και στα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

Ο Νέγρος του Μοριά

Στην Ελλάδα της δραχμής και της μεταπολίτευσης, γεννιέται στους Αμπελόκηπους, μια Παρασκευή, ο Kofi ο Άτακτος. Ο Νέγρος του Μοριά, όπως αποκαλείται ο ίδιος, γεννήθηκε από γονείς με καταγωγή από την Γκάνα, που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα στις αρχές του ‘90 για μια καινούργια και έντιμη ζωή.

Τα εφηβικά του χρόνια τα έζησε στην Κυψέλη. Λατρεύει την ελληνική αργκό και είναι από τους λίγους Αφροέλληνες που χρησιμοποιούν το λεξικό της πιάτσας και της ουσίας.

Ο Νέγρος Του Μοριά έκανε το Ντεμπούτο του το 2012 με το mixtape «Μ.Μ.Π.Τ.Π», με συντελεστές τους DJ KIDKUT, Evan SBK και Slikidi Slik. Εμφανίστηκε στο THHF ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης για την χρονιά 2014.

Ξεκίνησε να γράφει το «Ακούγοντας Και Μαθαίνοντας» στις 26 Νοεμβρίου του 2012 και το κυκλοφόρησε το 2016. Την ίδια χρονιά (2016), κυκλοφόρησε το album #MΠΕΣΑ, με 8 από τα 15 τραγούδια του δίσκου να μένουν έως και τρεις εβδομάδες στο 50 Viral Greece του Spotify chart.

Ο Kareem Kalokoh

Ο Kareem Kalokoh είναι ένας καλλιτέχνης από την Σιέρα Λεόνε, αλλά γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα.

Είναι μέλος και συνιδρυτής της κολεκτίβας ATH KIDS.

Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Congo» και πλέον θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ξενόγλωσσους ράπερ της Ελλάδας.

Σήμερα τα τραγούδια του απαριθμούν εκατομμύρια views στο Youtube views και streams στο Spotify.



Source link