Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Αθενς Ντράιβ-Ιν»: Έρχεται ο πρώτος drive-in κινηματογράφος της Αθήνας!

Written by on 14 Μαΐου 2020

[ad_1]

Ένα νέο site έκανε την εμφάνιση του χτες το απόγευμα, το οποίο υπόσχεται έναν ολοκαίνουργιο Drive-in κινηματογράφο (ή αλλιώς «κινηματογράφο αυτοκινήτων») στην Αθήνα. Μάλιστα, στην κεντρική σελίδα του site δεν υπάρχει τίποτα άλλο, πέρα από ένα countdown που μετρά αντίστροφα 18 μέρες μέχρι την πραγματοποίησή του.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα περισσότερο για το μέρος και το μέγεθος του νέου Drive-in κινηματογράφου, καθώς πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη για να μάθουμε επιπλέον πληροφορίες. Ωστόσο, μία τέτοια προοπτική μοιάζει ιδανική για τη περίεργη περίοδο που διανύουμε, καθώς και για την τήρηση των μέτρων της πανδημίας.

Ετοιμαστείτε να πάρετε το αμάξι και την παρέα σας και να δείτε θερινό σινεμά υπό το φως των αστεριών και από την άνεση των καθισμάτων σας, ενώ παράλληλα μπορεί να έχετε κρύψει στα πίσω καθίσματα εδέσματα και αλκοόλ.

Για να είστε ενημερωμένοι μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα: athensdrivein.gr, είτε να ακολουθήσετε το αντίστοιχο facebook page: www.facebook.com/athensdrivein.

[ad_2]

Source link