Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αγγίζει με το single «Tiburones» και την εκφραστική δύναμη της φωνής του

Written by on 24 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Ο Ricky Martin αγγίζει με την εκφραστική δύναμη της φωνής του.

Ο Ricky Martin ξεκινά τη νέα δεκαετία κυκλοφορώντας το ολοκαίνουργιο single και music video το «Tiburones».

Το «Tiburones» είναι μία πανέμορφη, προσωπική μπαλάντα που διαδίδει το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της αγάπης, της κατανόησης, της ανεκτικότητας και, το κυριότερο, της ενότητας.

Το τραγούδι έχουν υπογράψει οι  Pablo Preciado και Óscar Hernández, ενώ την παραγωγή έκανε ο Julio Reyes Copello. Τη σκηνοθεσία για το music video του  «Tiburones» έχει αναλάβει ο Πορτορικανός Kacho López.

Οι στίχοι του τραγουδιού αγγίζουν από την πρώτη στιγμή, καθώς ο Ricky Martin τραγουδά κάθε φράση με την εκφραστική δύναμη της φωνής του, που τον ανέδειξε σε έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες στον κόσμο.

«Το “Tiburones” είναι ένα τραγούδι με το οποίο πρόκειται να ταυτιστούν πολλοί άνθρωποι. Αυτό που ήθελα να κάνω με το βίντεο, ήταν να καταγράψω μία παγκόσμια ιστορία και γι’ αυτό το λόγο ήθελα να το γυρίσω στο Πουέρτο Ρίκο», δηλώνει ο Ricky Martin.

«Τόσο το τραγούδι όσο και το βίντεο περιλαμβάνουν όλα τα συναισθήματα, την ενέργεια και την αίσθηση, τα οποία είναι παραστατικά όσων συμβαίνουν όταν ερχόμαστε κοντά ως άνθρωποι», προσθέτει.

Το «Tiburones» θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο studio album του Martin, το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός του 2020 από τη Sony Music Latin.

Ο βραβευμένος με Grammy και Latin Grammy καλλιτέχνης βρίσκεται σε πρόβες για τη διεθνή περιοδεία του «Movimiento World Tour», που ξεκινά στις 7 Φεβρουαρίου με τρεις βραδιές στο Πουέρτο Ρίκο.

Ο Ricky Martin θα τραγουδήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, καθώς και τα τραγούδια από το νέο άλμπουμ του, όπως το «Cántalo» και το «Tiburones».

Το show θα στηρίζεται σε προηγμένη τεχνολογία και υπερσύγχρονους φωτισμούς. Το σχεδιασμό της σκηνής θα επιμεληθεί ξανά ο Jaime King, ο οποίος σκηνοθέτησε τις εμφανίσεις «All In» (2017) του Martin στο Λας Βέγκας και τις σαρωτικές περιοδείες του «Livin’ La Vida Loca» (1999) και «Black and White» (2007).

[ad_2]

Source link