Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Έρχεται δωρεάν drive-in σινεμά και στο Χαϊδάρι

Written by on 25 Μαΐου 2020

[ad_1]

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοίνωσε τη λειτουργία drive in cinema, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες! «Είναι δωρεάν και απευθυνόμαστε σε όλη την Αθήνα», λέει ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός.

Το drive-in θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 6 Ιουνίου, με την προβολή της ταινίας Black Panther της Marvel που έχει αποσπάσει 3 βραβεία Όσκαρ. Οι δωρεάν προβολές που οργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου θα γίνουν στην περιοχή της Αφαίας στο Χαϊδάρι.

Όπως αναφέρει και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, «πήραμε την απόφαση να οργανώσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία που ανταποκρίνεται και στις συνθήκες αυτής της περιόδου. Απευθυνόμαστε όχι μόνο στους πολίτες του Χαϊδαρίου αλλά και σε όλη τη Δυτική Αθήνα και φυσικά σε όλη την Αττική, αφού η πρόσβαση στο Χαϊδάρι είναι αρκετά εύκολη. Επιστρέφοντας σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, το Χαϊδάρι μπορεί να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς για όλη την περιοχή».

Black Panther

Ο Black Panther της Marvel Studios ακολουθεί τον T’Challa (Chadwick Boseman), που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να προστατέψει τον λαό του.

[ad_2]

Source link