Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Άννα Βίσση και iLLEOo ζουν μία «Αγάπη Υπερβολική» – Hit Channel

Written by on 23 Δεκεμβρίου 2022

[ad_1]

Η Άννα Βίσση ζει μία «Αγάπη Υπερβολική» με τον iLLEOo.

Η Άννα Βίσση συναντά μουσικά τον iLLEOo και παρουσιάζει τη διαχρονική επιτυχία της «Αγάπη Υπερβολική» σε μία νέα και μοντέρνα εκδοχή.

Το «Αγάπη Υπερβολική 2023 Version» είναι το τραγούδι με το οποίο η Άννα Βίσση έριξε την αυλαία του MadWalk 2020, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό act που ξεσήκωσε τους πάντες.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ είχε δίπλα της τον iLLEOo, έναν από τους πιο επιτυχημένους artists της νεότερης γενιάς στην ελληνική rap/trap σκηνή

Το «Αγάπη Υπερβολική», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2000, αρχικά στο ομότιτλο maxi-single που έγινε 4 φορές πλατινένιο και στη συνέχεια στο 7 φορές πλατινένιο άλμπουμ «Κραυγή».

Απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Τραγουδιού εκείνης της χρονιάς και αποτελεί ένα από τα δεκάδες θρυλικά τραγούδια της Άννας Βίσση που λατρεύει το κοινό.

Τώρα, το αγαπημένο mega hit επιστρέδει με ένα μοναδικό house remix, που επιμελήθηκε ο iLLEOo και έχει τη σφραγίδα στην παραγωγή του Lprofessor και σίγουρα θα γίνει «Αγάπη Υπερβολική».

Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση συνεχίζει τις εμφανίσεις για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο «Hotel Ερμού» και γνωρίζει την επιτυχία με το νέο τραγούδι της «Gazoza», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ανέβηκε αμέσως στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector.

Το «Αγάπη Υπερβολική 2023 Version» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Gold.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο MadWalk 2022.

[ad_2]

Source link